pátek 26. července 2013

Jaký je váš oblíbený způsob zvlněných vlasů?

Tý jo... a je to skoro rok, co jsem naposledy ukázala své vlasy. Dokonce jsem snad někomu bláhově slíbila, že nafotím svůj nový sestřih... jo přesně ten, co jsem si nechala ostříhat před rokem a co jsem od té doby nebyla na stříhání. Takže vlastně vám dneska ukazuji přesně ten sestřih, jen už bych tomu raději neříkala ani sestřih... jako spíš asi výrůst. Nemá tvar, vypadá dost divně, ale je to fakt dlouhý! Co jiného bych si asi tak mohla přát.

Každopádně si můžete prohlédnout moji novou barvu s Khadí nejsvětlejší hnědou v různých úhlech osvětlení, taky vám to přijde docela tmavý a docela červený? No nic, dlouhé a beztvaré vlasy je nejlepší buďto ostříhat, ale k tomu jsem se zatím ještě nedostala, nebo namotat do drdolu a nebo natočit. Natočené vlasy vypadají hned lépe. Zbožňuji kudrnaté vlasy! Ale jsem líná cokoliv pro to udělat, takže většinou to řeším tak, že spím s nějakým výtvorem na hlavě... a ráno to vypadá mnohem lépe.



(1) Moje vlastní vlasy. Jsou beztvaré, když mám sestřih s tvarem, tak to nevypadá úplně špatně, když mám výrůst bez tvaru, tak tedy jako nic moc. Polovina vlasů je spíš vlnitá, ale není si tím úplně jistá, druhá polovina vlasů by možná šla do rovna, ale coming out zatím nechystají, takže je to tak napůl podle toho, jak se vyspím. 

(2) Natáčky. Molitanové, co se v nich dá spát, s malým průměrem, takže dělají malé roztomilé lokýnky. Nasadit natáčky vyžaduje trošku námahy, nebudu vám lhát, špatně se v tom spí, blbě se to sundává, ale efekt je docela pěkný. Občas si říkám, že takovéto vlasy bych mohla mít pořád... jenomže pak se mi někam zamotají, zacuchají se, se v nich ztratí gumička nebo sponka... a já si zase říkám, že moje vlastní skoro rovné vlasy jsou vlastně docela fajn a že kudrnaté trápení můžu kdykoliv umýt.

(3) Uzlíkový drdol. Stačí jenom ráno si umýt vlasy a zamotat do uzlíků, pak se jen tak procházet po venku, přijímat pochvaly, že ten účes je fakt pěkný, večer se nečesat a jít s uzlíky spát... no a ráno se dočkáte tohoto. Není to špatný, sice vrchol hlavy je rovný, ale od ucha dolů se vlasy moc pěkně kroutí s takovým pocitem dvacátých a třicátých let.

(4) Drdol ze smyčky. Jo v tom se taky super spí. A ráno to vypadá takto, jako nedbalé plážové vlny, přesně takového efektu jsem vždycky toužila dosáhnout se solným sprejem a moc mi to nešlo... přitom se stačí jen pěkně vyspat. Pokud toužím po výraznějším efektu, dělám drdoly tři, na vrchu hlavy a za ušima, spí se v tom taky dobře. Jak se dělá drdol ze smyčky? Asi to nedokážu moc vysvětlit, přeložíte vlasy jednou, přeložíte je po druhý a zagumičkujete. Fakt žádná věda.

Jaký je váš oblíbený způsob úpravy vlasů? Kromě toho, že se učešete.

27 komentářů:

  1. Z těch tvých variant se mi nejvíc líbí číslo 4 :)
    Jinak já bych taky brala občas mít zvlněné vlasy, ale ani s pomocí tužidla, kulmy, laku a 3 hodin dřiny jsem se nedostala přes 6 hodin navlněných vlasů. A to jsem je tehdy měla asi po ramena. Dneska je mám skoro po zadek, takže v létě jedině drdol, nebo cop.

    OdpovědětVymazat
  2. 4 je rozhodně nejlepším výsledkem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám vlasy takové jako ty, někde pramen rovný, jinde debilně vlnitý a ještě krepaté.. Dřív jsem žehlila a na vlny používala nahřívací natáčky, jsou bezva když někam spěcháš a vlasy neničí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten plážový není špatný, ale nejvíc se mi líbí 2. Podle mě ti musí dost slušet. Jednička a trojka nee. A pak se mi moc líbí kostkovaná košile :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak kostkovaná košila je super, asi za stopade z výprodeje a od té doby ji sundávám jenom, když ji potřebuji vyprat.

      Vymazat
  5. Jéé,čtyřka se mi líbí nej...nej..,takový přirozený vlny rozcuch,vypadá to nedbale a moc sexy..Vzhledem k tomu,že já mám svoje vlasy zvlněný,tak je taky smotávám do drdolu,vyžehlený vypadají taky fajn,ale než bych to po ránu vyžehlila asi bych jezdila na odpolední směnu.Rozhodně na tý čtyřce to vypadá fakt skvěle.

    OdpovědětVymazat
  6. Páči sa mi dvojka veľmi, nakoľko štvorku vlastním a nie vždy je s nimi sranda

    OdpovědětVymazat
  7. taky souhlasím se čtyřkou, ale tak nějak nechápu, co je drdol ze smyčky :(:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v jedné ruce držíš vlasy, v druhé gumičku - gumičku navlékneš, jakoby si chtěla udělat culík, ale vlasy neprovlékneš úplně - vznikne ti ta smyčka - vlasy přeložíš, jakoby uděláš další smyčku a zagumičkuješ - hotovo. líp to asi vysvětlit neumím, ale je to asi ten nejjednodušší drdol, co znám, a dokáži ho udělat za asi tak čtyři sekundy (zrovna jsem si to odměřila).

      Vymazat
  8. Já mám vlasy č. 2 ale brala bych variantu č. 4 :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já miluju tvoje vlasy v jakékoliv podobě.

    OdpovědětVymazat
  10. ta dvojka je super! ja si radsi vlasy foukam do rovna a je to nejjednodussi:))
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám svoje vlasy rovné jako hřebíky, takže mě se líbí jakékoliv zvlnění - to co člověk nemá, chce nejvíc, že jo :)) A fakt se mi líbí všechny způsoby navlnění!

    OdpovědětVymazat
  12. Souhlasím s Renčou, nádhera ty tvoje vlasy všechny.

    OdpovědětVymazat
  13. nejvíc se mi líbí třetí verze :))

    http://fashionladyan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. děkuji všem moc za komentáře a vyjádřenou lásku! je pravda, že ta čtyřka je prostě nejjednodušší, vlastně mám takové vlasy většinou, protože nosím jenom drdoly, a tohle mi jen přirozeně zdůrazní tu moji vlnitost. ale zase na dvojku dostávám nejvíc komplimentů vždycky, navíc je to focené hned po sundání (abych nezapomněla), během dne to jakoby povolí a vypadá ještě líp.

    OdpovědětVymazat
  15. jů, pěkný článek, u 4 hned dnes zkusím, parádní efekt...dvojka je na mě moc princezničkovská, ale 3 a 4 paráda.

    OdpovědětVymazat
  16. Tak rlzné názvy, jsem skleróza26. července 2013 v 17:59

    Mně se teda líbí všechno, máš nádherný vlasy, tečka. Tady není o čem. Krása.

    OdpovědětVymazat
  17. Číslo 1 jako bych viděla sebe, kdybych si nechala "výrůst". Dost mě to slovo pobavilo, asi ho začnu používat.
    2-4 se mi líbí všechny bez výhrad. Máš krásné dlouhé a husté vlasy, myslím tím husté v pravém slova smyslu, né v tom přeneseném cool. A taky máš můj obdiv, že vydržíš nechat vyrůst "výrůst".

    OdpovědětVymazat
  18. Tý jo, tak ten účes č. 2 je nááádherný! A barva je taky krásná. Jo a taky košile co máš na sobě je krásná! :D

    Jinak teda obdivuju, že vydržíš rok bez stříhání! Já mám vlasy délky asi jako ty a chodím min. 3x do roka. Teď v pondělí se právě chystám ke kadeřnici, protože jsem se nebyla stříhat 5 měsíců a mám ty vlasy opravdu bez tvaru, takový hodně přerostlý a ten střih tam už není moc vidět a v tom se prostě vůbec necítím :-/

    OdpovědětVymazat
  19. Když už tak drdol. To jsou nejhezčí vlny. Takové malé vlnky zas moc nemusím. A taky mám ráda kulmu.

    OdpovědětVymazat
  20. 4 vypadá fakt asi nejlíp. Vzhledem k tomu, že vlnité vlasy mám, tak jsem vždycky řešila to, že je chci rovné :) Ale i když jsem je kolikrát rovnala žehličkou, nikdy jsem nesklidila tolik pochval, jako na své přirozeně vlnité vlasy, takže na žehlu už jsem se vyprdla :)

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné vlasy. Já mám něco jako č.1. Ale líbí se mi účesy dělané trojkulmou na hluboké vlny, když se to pak časem a tíhou vlasů uvolní a není to už tak přesné. Sama jsem to nikdy neměla, nemám tu kulmu, ale uvažuju o koupi.
    Rejčka

    OdpovědětVymazat
  22. Jelikož moje vlasy vypadají přesně jako na prvním obrázku, jdu hned vyzkoušet smyčkové drdoly na spaní a doufám, že dopadnu jako Ty na tom čtvrtém :-)

    OdpovědětVymazat
  23. S pěnových natáček jsou opravdu nádherné vlny, taky jsem si je dost často dělala, ale teď když bydlím s přítelem tak už si v něčem takovém netroufnu spát:)

    OdpovědětVymazat
  24. Máš stejnou zkušenost jako já :-D i vlasy mám stejný, jen o dost míň než ty. A s tim drdolem - já si vlasy vždycky prostě tak všelijak do tý gumičky prostě zmuchlám :-D a když na to nemám celou noc, je super si ty vlasy trochu navlhčit a trochu polakovat a pak do gumičky. Mezitim se třeba namaluju a obleču a za 20minut jsou vlnitý tak akorát :-)
    A chtěla jsem se zeptat, jestli si na ty vlasy něco dáváš před zagumičkovánim? Jinak doufám, že to tu ještě funguje a nejsem uplně trapná, když jsou tady poslední komentáře z roku 2013?? Haha :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pořád to tady funguje!

      a jinak na vlasy nic nedávám, jsem na to líná. občas večer si dává nějaký vlasový krém... jakože výživný, a pak mi ty vlny ráno drží asi déle. ale jinak ani nelakuji, ani netužidluji.

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...