sobota 24. srpna 2013

Milani Baked Powder Blush: Berry Amore a Luminoso

* koupené na eBay u prodejce BeautyJoint (tento prodejce má účet i na Amazon nebo i vlastní stránku, vyplatí se sledovat, ceny má sice všude stejné, ale slevové akce jsou různé), nově můžete Milani koupit i na milanicosmetics.eu, cenově to vychází asi stejně, možná i levněji, protože to poštovné z Ameriky začíná být dost drahý (kupovala jsem v akci bez poštovného)

Andělíčku, můj makeup-strážníčku, děkuji Ti mockrát za ty dary, konečně jsi mi do ruky vrazil něco, co má dostatečnou pigmentaci a výdrž, za kterou se nemusím stydět. Děkuji Ti, že po přehypované Hervaně, která má výdrž šestnáctiletého mladíka a pigmentaci téměř bezbarvého lesku na rty, a po vychvalovaném Tarte, které na tom je s pigmentací jen o kousek lépe a s výdrží je náladové jako hysterka procházející PMS, konečně se mi do ruky dostalo něco, čemu stačí máchnutí štětcem a na svém místě to drží jak voják na stráži během dvanáctihodinové šichty. Děkuji Ti za to, že jsem se konečně mohla ráno natvářenkovat v mžiku jedné sekundy a letu jednoho lehkého máchnutí zápěstí, a mockrát Ti děkuji za ten přirozený efekt, který prostě drží a drží a drží... a vypadá pořád dobře, celý boží den.


Ovšem jako, andělíčku, ty můj broučku, můžeš mi prosímtebe vysvětlit, proč se tak namáháš se skvělými vlastnosti a výkony, když to pak strčíš do rádoby-zlato-luxusního rozglajdaného rozviklaného balení, které skřípe, na kterém je vidět každý otisk prstu a které už z dálky vypadá, jak kdybych ho ukradla své pětileté dceři, která dostala svou první kulatou krabičku plnou třpytivého prachu, co jí právě děda vystřelil na venkovské pouti nevalné úrovně obsluhované naší nepřízpusobivou menšinou? Jo a taky... co ty třpytky tam, hele anděli!, ty hnusné humpolácké zlaté mega třpytky, kterých jsem se až lekla, když jsem to poprvé rozbalila? Jakože fakt? To myslíš vážně? Jsem sice ochotná Ti to odpustit, protože na tváři naštěstí vidět nejsou, ale proboha to hnusné balení Ti asi neodpustím. Což jen tak mimochodem zrcátko je sice super vychytávka, ale ten nepoužitelný štětec sis mohl zase pro změnu odpustit Ty. Možná kdyby balení bylo bez štětce o polovinu menší, by ta zlatá vypadala trošku vkusněji? Jen návrh... když tak pro příště.



A ještě jedna věc teda. Můžeš mi laskavě taky vysvětlit, proč jsou ty barvy po smíchání a nanesení úplně skoro stejné? Jasně Luminoso je super oranžové, sorry korálové, ale když už si kupuji cokoliv s názvem Berry Amore, tak tam sakra očekávám taky trošku bobulově vínově fialové a ne tuctovou červenou, která se stejně přelije spíš do oranžové. Sorry ale tohle jako je fakt krok vedle, si v těch odstínech udělej pořádek a trošku to odliš. Taky to přebal a možná mě ukecáš na to, že si koupím ještě jedno balení. Tak díkes a někdy zase! 

03 Berry Amore

05 Luminoso

03 Berry Amore - 05 Luminoso

21 komentářů:

  1. CHACHAAAAAAAAA :D :D :D :D :D
    andělíčku, můj strážníčku, děkuji ti za veselé ráno :D

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek! Ty teda umis psát a bavit :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nóó jako to poštovný je čím dál víc fuj z Ameriky,ale i u nás..minule jsem měla obr radost,jak jsem našla zubní pasty,který jsem fakt moc chtěla...dvojbalení bezva cena,poštovný skoro litr,málem jsem omdlela(takže si nečistím zuby).Od Milani mám jednu "hrkačku" Dolce pink.Je bezva,ale máš pravdu,čekám až zaberu a kus obalu bude jinde než má být...a některé ty rádoby štětky u produktů by si mohli odpustit a věnovat své úsilí raději bytelnějším obalům.Moc jsem se pobavila a doufám,že andělíček slyšel Tvou litanii a já se jdu pomodlit za free shipping forever...

    OdpovědětVymazat
  4. ..výdrž šestnáctiletého mladíka:-),to jsem se zase po ránu pobavila, a teď hurá vařit!

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek! Ty teda umis psát a bavit :-)

    OdpovědětVymazat
  6. no tak to je snad nejhnusnější balení, co jsem tenhle rok viděla :D (hned po laku od Ambre) (tak odporný, že vůbec nejsem schopná se soustředit na zbytek článku, sorry :D)
    btw. mně to nejvíc přijde jak porevoluční dyzajn od větví, celkem bych tipovala, že tohle nska nemaj ani na tý střelnici, ne? (ale nevim)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to balení je fakt odpad (taky mi připomíná česká devadesátá) a nejhorší je, že jakékoliv fotky ho navíc zkreslují, ve skutečnosti je ještě škaredější... když mi to přišlo domů, tak jsem to nechápala. jaktože něco tak hypovaného, může být tak ošklivé. ale škoda, protože ta samotná tvářenka je docela v pohodě.

      Vymazat
  7. takhle jsem se dlouho nezasmála :D ty barvy nechápu, berry bych brala hned, kdyby byla stejná jako v krabičce, jinak mi tyhle oranžové moc nesedí, bohužel. a co se týče obalů - zlatý obal je snad největší peklo, co existuje, vždycky si připadám jako v nějakém stroji času do hlubokých devadesátek, jak vidím zlatou, utíkám...ale někomu to naopak evokuje luxus :D

    OdpovědětVymazat
  8. haha pobavila som sa :) po milani okukujem už sakra dlho hlavne po týchto lícenkách, tie obaly fakt vyzerajú oničom ale mne osobne to až tak nevadí, hlavný je produkt :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak Tvůj článek mě strašně pobavil:D Já jsem tenhle týden zrovna viděla video od Petry Lovely Hair a ona tam ty obaly strašně vychvaluje, jak jsou krásný a luxusní, takže je to takový vtipný kontrast a ještě Moořin komentář :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem si to video tedy našla a podívala se... no... tak asi závěr je ten, že každá máme jiný vkus? a dílčí závěr je ten, že tu fialovou 07 fantastico mauve bych asi chtěla, ale kvůli tomu obalu si ji docela určitě nekoupím, což je zase ale smutné.

      Vymazat
    2. Já od toho videa tu fialovou taky chci :D A určitě je závěr takový, že fakt každý má jiný vkus a je potřeba se taky řídit vlastním rozumem, když si člověk něco kupuje, ne jen recenzí na blogu:)

      Vymazat
  10. Pobavíla jsem se velmi:) A čučím jak jsou ty odstíny na ruce podobné. Zapečenou tvářenku jsem stále ještě neměla, většinou u jedné zůstávám pár let, na experimenty tak není čas:) Ale díky za tip. Veronika

    OdpovědětVymazat
  11. děkuji všem moc za komentáře, jsem ráda, že jsem alespoň trošku pobavila.

    OdpovědětVymazat
  12. :D Zasmála jsem se, ale ty tvářenky jako chci...jenže v českém e-shopu jsou vyprodané, takže teď trochu trucuju, ale ve skutečnosti si je stejně půjdu koupit hned, jak je budou mít

    OdpovědětVymazat
  13. Takhle krásně a vtipně napsat recenzi na tvářenku umíš opravdu jen ty :-) I když jsou tvářenky na okraji mého kosmetického zájmu, článek od tebe nikdy nevynechám! Ale nad tím obalem by člověk fakt zaplakal...

    OdpovědětVymazat
  14. :-D Krásný článek, opět jsem se nad Tvojí originálně pojatou recenzí pobavila. Zaplesalo mi srdce nad tou fialkovou, nebo aspoň tak na mě podle fotek zapůsobila, ale zklamání teda, no. Ale jestli říkáte, že je i nějaká mauve, tak to budu muset omrknout. Obal se mi teda ale taky nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  15. Na beautyjoint.com nakupuji pravidelně a hádám, že je to tedy ta samá stránka :-) Já si brousím zuby na Terra Cotu,ale tento odstín jsem ještě na stránkách posílajícíh do čech neobjevila. Tím spíš na těch českých. Nicméně tyto barvičky také nejsou k zahození.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, to bude přesně to ono. na stránce občas taky nakupuji, jen to tentokrát vycházelo přes ebay levněji.

      Vymazat
  16. Ten obal ve mě evokuje tržnici v Polsku(Kudowa Zdroj?). Takový šmejdský design byl třeba myšlen jako retro záměr, ne? Kdo ví. Každopádně je to věc vkusu a nejdůležitější je obsah. Já bych to ale nechtěla ani zadarmo :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...