středa 1. ledna 2014

Famous Baked Bronzer Bali

* koupené na famousmakeup.co.uk, jen si nepamatuji v jaké akci, asi 2+1 nebo tak nějak, momentálně mají 50% off a free shipping... což oni vlastně pořád mají nějakou akci, řekla bych, že to tak nějak vypovídá o finální hodnotě této kosmetiky, ale to by ode mě nebylo moc hezké něco takového nahlas říkat...

Takže asi takto... balení je tak ošklivé. Ale fakt, kdyby se mi dostalo do ruky před koupí, tak bych si byla bývala tohle určitě nekoupila. Rádoby zvířecí potisk. No fuj. Rádoby luxusní stříbrný povrch v kombinaci s plastem, který naštěstí je docela bytelný. Suprtrupr zrcátko, ve kterém není skoro nic vidět a navíc je pořád plné zlatých třpytek. Řídký štětec, který jsem se ani neodvážila použít. A pak samotný zapečený bronzer, který tedy nechápu, proč přesně nepasuje do chlívečku. Navíc celé je to naddimenzovaně veliké a obrovské (bronzer má 9 g... to k čemu to všechno?), neprakticky hnusné a jakože tak nějak rádobycool a vůbec... jakože fakt? Za co mě trestáš! Proč si to vůbec kupuji? Připadám si stará... protože nějak to asi nedokážu ocenit.





Samotná barva bronzeru vypadá slibně. Tedy na první pohled v panu. Jakože já tam vidím růžovou, trošku zlaté, trošku bronzové a ve výsledku si myslím, že by to mohlo dát takový lehce narůžovělý pocit a studený bronz. Dobrý dojem sice kazí zlaté štěpování, ale tak nic nemůže být dokonalé. Což tedy nemůže, takže výsledná barva je pro jistotu dost červeno-oranžová, to jen aby nedošlo k mýlce.

V případě mírně opálené pleti bych na sobě tuhle barvu klidně i snesla. Vlastně si pamatuji, že to asi nevypadalo až tak špatně. Ale teď jsem vybledla i ty poslední zbytečky dubajského opálení... a vypadá to špatně. Jak kdybych byla špinavá a navíc mi někdo dal pořádnou ránu přes mou nevymáchanou pusu (určitě jsem si to zasloužila, o tom žádná). Kdyby to alespoň bylo víc do červena, to by můj mrtvolný odstín pleti možná dal... ale ono je to spíš do špinavě oranžové... což nezvládnu ani omylem.

Ještě si musíme povědět něco o těch zlatých třpytkách. Jsou tam. Na tvář se jich naštěstí tolik nedostane, protože proč? Protože opadávají. Všude. A dělá to dost bordel. Takže asi tak. Jinak výdrž bronzeru na tvářích špatná není, přišlo mi, že takových osm hodin to dá naprosto bez problémů, možná i víc. Což vzhledem k tomu, jak katastrofálně na mně tato barva vypadá... to moc neberu jako výhru. A vlastně ještě jeden problém jsem měla. Hodně špatně se rozmazává, barva zůstane na tváři spíš v takové mírně křečovité skvrnce, která mi nesluší ani barevně, a ta výsledná prezentace je fakt na přesdržku. Nebo teď se mi to plete, možná jsem jednu fakt schytala a proto mi to vlastně dneska nesluší? Ne tak vlastně ne. To je jenom ten hnusnej Famous bronzer.





21 komentářů:

  1. Hurá, konečně je někde článek a ne PF! Hele a nechceš udělat článek na první dojmy z těch tvých luxusních nákupů? Já vím, že to o ničem moc nevypovídá, ale tak víš jak...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tý jo... to fakt nevím... můj první pocit třeba z omorovicza je ten, že už bych to měla rychle otevřít a konečně vyzkoušet. a první pocit z renezanční masky je ten, že mě neskutečně vytáčí to rozbité víčko a v naturisimu jim to je asi jedno. ale jakože maska za celé jmění s rozbitým víčkem... wtf!

      Vymazat
    2. I pří takovýhle minirecenzi se bavím :D Jinak naprostý souhlas s Renou - hrozně mě ty péefka už nebavily...

      Vymazat
  2. Tak to zni dost otresne :-(, a pritom uvodni obrazek me hned zlakal ke kliknuti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no že jo, na pohled vevnitř to vypadá dost pěkně. klidně i jako nějaký pálený mac. ale zvenku mě to balení tak vytáčí, že se toho asi brzy zbavím.

      Vymazat
  3. Já jsem si řekla, že už nebudu kupovat nic, co by bylo v ošklivém obale, byť to může mít sebevýhodnější cenu a sebelepší účinky. Kolem sebe chci jen krásné věci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, já to taky nemůžu. Ještě jsem ochotná od toho občas upustit u pleťovky, když je to něco fakt extra. Ale u dekorativky se přes to prostě nepřenesu, já to pak nejsem stavu používat. A zrovna tak testery. Jednou jsem si koupila stíny od chanelu v testeru, protože se mi sice líbily, ale nechtěla se mi platit ta cena za něco, o čem jsme věděla, že to budu nosit fakt sporadicky. No, takže je nenosím prakticky vůbec, i když třeba na večer jsou úplně parádní.

      Vymazat
    2. si to asi taky budu muset takhle říct. nebo já si to říkám, ale pak se vždycky nechám unést... a takto to dopadá.

      Vymazat
    3. Já výjimku dělám snad jen u Hadka, obaly se mi ani trochu nelíbí, navíc jsou ještě všechny stejné, ale obsah je naprosto famózní, takže kupuju a nadále kupovat budu.

      Vymazat
  4. To balení je ale vážně ošklivé. Ostatně ani vlastnostmi se mi nějak zvlášť nelíbí. Famous je pro mě vůbec "něco jako MUA" a tak nějak ho ignoruju. Na takové balení se přece nebudu doma dívat... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevím, proč jsem si myslela, že to balení bude naživo vypadat líp než na tom jejich ofiko obrázku. a taky nechápu sama sebe, jaktože jsem téhle vlně famous podlehla, když už na první pohled je to strašný šunt. (tedy obalem určitě) no nic. alespoň můžu s klidným svědomím říct, že tento rok si od mua ani od famous nic nekoupím. tak slibuji.

      Vymazat
  5. Sakra, zrovna ho mám objednaný :-D No tak doufám, že já na něj nebudu tak přísná... celkově ty Famous leopardí vzory mi přijdou divné - ještě jakž takž ujdou třeba na Shimmer Bricku, kde to je kombinace matné a lesklé černé... ale s tou stříbrnou... a ten bronzer... teda jako objednala jsem si ho podle swatchů, celkem se mi líbil, ale teď mám strach :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. balení shimmer bricku mi přijde ještě přijatelné. ale tohle je fakt hnusné. hele ale minimálně polovina mé nespokojenosti pramení z toho, že to je pro mě prostě špatný odstín. (a teprve druhá polovina nespokojenosti je z toho hnusného balení). jestli si o něco tmavší a víc do žluta než já, tak ti ten odstín třeba sedne.

      Vymazat
  6. Tak to jsi mě zachránila od nákupu, já jsem o něm uvažovala, ale když ho takhle vidím, tak fakt určitě ne, nechci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no vidíš. takže ušetříš a můžeš to utratit za jiné zbytečnosti. to se vyplatí!

      Vymazat
  7. Ja mám od Famous bronzer Miami, ale je to skôr rozjasňovač, čo je ale asi skôr dobré, žiadna oranžová sa nekoná:) Farba je fajn, žiadne opadávajúce trblietky. Nebyť toho, že mi ho po ceste rozmlátili, rada ho používam..Najhoršie obaly majú pre mňa lícenky od Famous...Ale zasa vnútro je super. No neviem, ten koment je asi značne rozpačitý..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. koment je v pohodě a moc za něj děkuji. tvářenky od famous jsou taky balené hrozně, ale furt mi to přijde lepší než tenhle bronzer. vlastně i kvalitou mi tvářenka přišla lepší (jakože skoro až dost boží).

      Vymazat
  8. Keď som si pozrela len tie fotky, nemyslela som si, že to s ním bude zlé ale ďakujem za to, že si má od kúpy odradila :D Kika

    OdpovědětVymazat
  9. Jé a to mi přijde docela peknej, tak aspon že je tento članek :) Snad najdes lepsi :) :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jáj, ty jsi rozmazlená a ubrblaná! :D Mohlo to být klidně i horší… Barva není značka ideál a hlavně tomu ukazováčku moc nesluší. Vypadá, jako bys ho zapomněla na rozpálené pánvi, ale jinak mi ta barva nepřijde až tak otřesná. Horší mi přijde to, jak popisuješ, že flekatí nebo co to dělá. To by mě asi vytáčelo hodně. Na to nejsem stavěná ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...