sobota 15. února 2014

Hourglass Luminous Light

Tak ještě jednou o Hourglass, aniž bychom si opravdu promluvili pořádně o Hourglass. To si tak dělám pořádek v kosmetice a našla jsem krabičku Hourglassu. Jo koupila jsem si i druhý kousek. A jo jsem ho založila a zapomněla na něj. No co no... se stane i s takovou modlou.



Takže bylo asi jedenáct večer a já se rozhodla s pudříkem trošku potěšit. Překvapilo mě, že už když jsem ho otevřela, tak to bylo brutálně třpytivý. Samý zlatý třpytečky tam byly. Jsem do toho zabořila prst... a na ruce jsem těch třpyteček měla ještě víc. To je nějaká zrada, si říkám, to musím zítra vyzkoušet. Protože na třpytivý pudříky já moc nejsem. Lepší je nějaký ten sheen nebo within glow nebo tak nějak. Třpytečky moc nemusím. Sice si na ně třeba všichni stěžují v meteoritkách, ale já je tam snad ani nevidím. Kdežto tady jsem je viděla... no prostě zrada. Tohle si na sebe dobrovolně pudrovat nebudu.

No nic... jsem se na to vyspala, zapomněla, za tři dny jsem se odvážila a pudřík znovu otevřela. Ráno u okna na denním světle. A třpytky nikde. Tak škábu prstíkem, roztírám po celé ruce a furt nic. Si řikám, že mi asi večer už přeskakuje z přepracování a jdu to na sebe napudrovat do koupelny. No jo. Jsou tam. A jsou vidět jenom na umělém světle. Tak ale tohle jsem si představovala jinak. To asi ne. To je zrada.

Připadám si zklamaná. A podvedená. Mood Light žádný třpytky nemá. Ani na sluníčku. Ani v koupelně pod světlem. Ani pod zářivkou u televize. Ani za normálních okolností. Luminous Light má, sice o nich asi budu vědět jenom já, protože na obličeji vidět snad ani nejsou... ale jsou tam. A já to vím. Úplně mi to zkazilo náladu z používání pudru. Protože kdyby náhodou ... a já na to zapomněla, tak nanášení v koupelně mi všechny třpytečky spolehlivě připomene vždycky.


na denním světle vypadá fakt krásně

na umělém světle to začíná probleskovat... a foťák asi tak čtyři pětiny třpytek ignoroval.


taky je tam vidíte nebo jsem to jenom já? a pudr není oranžový, to jen to světlo bylo.

15 komentářů:

  1. Kdy to je teda naprd :(. Takový ikonický produkt...a naprd. To bych teda taky nechtěla.

    OdpovědětVymazat
  2. Líčím se ráno u zrcadla, kam dopadá přirozené světlo a jsou tam naprosto ideální podmínky. Asi bych ze sebe pak kdekoli na umělém světle měla šok. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pod umělým světlem se ale třpytí i matný minerální makeup, to je v pohodě trb:-) Já s enejčastěji kochám a přehrabuju večer, kdy mi třpytivá¨ý přijde úplně všechno, co vlastním a když se z toho vyspím, ráno je to v pohodě. Meteority bych si ven nikdy nedala, podle mě se třpytí jak prase i na denním, tak fakt nevím, kde je chyba. Dokonce jsem ty nejtřpytivější koule vyndala ven.

    OdpovědětVymazat
  4. Mně právě taky meteority přijdou třpytkatý. Tohle mi nepřijde zas až tako moc, ale záleží, jak to vypadá na obličeji v tom umělým světle, jestli to neháže prasátka... Já se hned na začátku své kosmetické kariéry zmlsala jednou limitkou TLC, presovaný pudr, mix několika odstínů a on byl perfektně matný a přitom dovedl rozjasnit. Byl boží, pak už nikdy nic takového neudělali a já nemám náhradu...

    OdpovědětVymazat
  5. Fúha, ja po celom internete počuvam na tento produkt iba chválu..:/ Ja sa vždy líčim pri prirodzenom svetle, ak je to možné, pretože občas umelé svetlo vymýva farbu a potom vyjdem na prirodzené svetlo a vyzerám ako Marfuša..:D

    OdpovědětVymazat
  6. Ja trblietky môžem:). Nad Hourglass rozmýšľam, do leta si ho asi zabezpečím...Teraz som neodolala "Meteoritkám" z Blossom kolekcie, no..

    OdpovědětVymazat
  7. jej, tak teď jsem se pobavila... asi si málo prohlížím svou sbírku pod umělým světlem. a stejně je to spíš tou zářivkou, co tady mám, protože pod ní se ukázaly třpytky skoro ve všem (tedy v různém množství a některé matné věci tedy zůstaly čisté).

    a jinak jsem zjistila, že meteoritky mám automaticky tak, aby byly ty třpytivé kuličky dole, takže se mi třpytí fakt minimálně. navíc, jak jsou tvrdé, tak se i málo nabírají...

    taky jsem vůbec nechtěla říct, že je tento hourglass špatný. mě to prostě jen překvapilo, protože ten první, co jsem koupila, je úplně matný... i večer pod zářivkou. nevím, proč jsem si myslela, že ty pudry jsou stejný, jen jinak barevný.

    OdpovědětVymazat
  8. Já ho mám taky a na celý obličej je podle mě nepoužitelný, takže mi slouží jako rozjasňovač nebo přes tvářenku…pak to dělá pěkný efekt Ale u toho svého jsem si tak výrazných třpytek nevšimla…Já jsem byla zase překvapená Les Beiges, mám 30 a uvnitř pohoda, ale na sluníčku je to mazec…třpytí se to dost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Talko já myslela že ty jsi psala že ho právě používáš na celý obličej? Nebo to je jiný odstín? terka

      Vymazat
    2. já už si to tedy nepamatuji, který odstín Talka má, ale třeba ten můj druhý Mood je naprosto matný, třpytečky to nemá žádné a normálně se dá použít na celý obličej.

      jinak jsem tedy překvapená, že Les Beiges se třpytí... však to má být pudr na celý obličej ne?

      no a Luminous dám určitě šanci a pořádně si ho ošahám.

      Vymazat
    3. Terka: Na celý obličej jsem používala Dim light, ten je bez třpytu (stejně jako třeba Diffused nebo Mood)

      trb: no právě že určité odstíny těch Les Beiges jsou třpytivé…20 matná, 30 tmavá a třpytivá=) ale opravdu mírně, nic hrozného…jen na tom suníčku je to trochu vidět. A ty Hourglass jsou odstín od odstínu, některé jsou vyloženě rozjasňovače, něco klasický pudr. A dost by mě zajímal ten Mood, jaký je?

      Vymazat
    4. Dim Light jsem si říkala, že by se mi taky hodil... pak jsem se ale bála, že na mně bude moc tmavý. a tak jsem skončila u Mood.

      Mood je matný, trošku mě zklamalo, že není moc fialový, jsem to čekala mnohem víc. spíš to je lehce narůžovělá, béžovo, možná trošku do mauve barva. na celý obličej jde, ale dodává trošku barvy.... až tak mi to nevadí, pořád je to hezký. dokonce když se navrství, tak ho můžu použít jako hodně (ale opravdu hodně) nenápadnou tvářenku. ale jsem hodně světlá, si myslím, že kdokoliv z normální barvou pleti to asi jako tvářenku moc nevyužije. třeba na hřbetu ruky (ten mám mnohem tmavší než obličej) ta barva skoro není vidět.

      Vymazat
    5. Já jsem se právě toho bála, že by na celém obličeji barvil do růžova a to by se mi moc nelíbilo…takže bych musela používat spíš cíleně (tváře atd) a to jsem si říkala, že mám ty rajské meteority, které udělají hodně podobný efekt. Tak jsem skončila u Dim a ten je dost neutrální…nemyslím si, že by byl na tebe tmavý. Jen není úplně matný, ale má úplně mini mini sheen. Takže navrstvený se mi až tak moc nelíbí…A co říkáš na Hourglass nové tvářenky??

      Vymazat
    6. no tak nové tvářenky se mi samozřejmě líbí.... a chtěla bych... jenže jsem zjistila, že si asi nedokážu vybrat odstín. mi přijdou tak divně barevně namíchané. je tam jediná studená růžová (a ta si myslím, že bude dost podobná na illamasqua katie, kterou mám a další asi nepotřebuji). a jenom jedna se mi barevně fakt líbí, magenta, jenomže ta tam má zase zlaté proužky... no fakt jsem si asi nevybrala úplně ke spokojenosti. navíc na spacenk je pořád nemají, takže zatím nic.

      Vymazat
  9. Nedělej Zagorku, tenhle je pěkný. Asi hezčí než můj Ethereal Light ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...