pondělí 11. srpna 2014

Červenec: spotřebováno...

... a skoro nic nekoupeno. Tohle asi musí být můj rekord. Došel mi jenom jeden balíček (a beztak se podezírám, že to derma e jsem objednávala ještě v červnu)... no a pak mi došlo mýdlo na ruce v koupelně, tak to jsem koupila rovnou duopack, protože mi v obchodě tak pěkně vonělo. No a to je všechno! Nakoupeny 4 kusy.




Spotřeba byla docela normální, aneb spotřebováno 18 kusů. Což dělá nejspíš rekord v novobodé historii mého bilančního spotřebováno. To je co?! Závidíte co? NO jsem si musela udělat místo na svoje srpnové nákupy.

Tak nejdřív věci, které jsem zapomněla vyfotit. Jo a vůbec to focení bylo vtipné. Sice je hezké, že i v deset večer jsem tady měla denní světlo, ale to světlo tedy nic moc... což je na fotkách dost poznat. Ale tak stane se.

** libebit mýdlo (to fialové srdíčkové)... je prostě mýdlo.
* Matas Luksus Sukkerbodyscrub... tedy já to tak nějak čekala, už podle složení to žádná hitparáda nebyla, ale tohle bylo jak vazelína s cukrem: cukr sice dobrý, drhnul fakt hezky, ale vůbec to nešlo umýt, furt zůstával na pokožce povlak a navíc to vůbec nevonělo... jakože na to, že to stálo snad tři stovky na naše, tak dost zklamání.




REN Invisible Pores Detox Mask... jo příště tak zase uvěřím nějakému hypu, fakt jako, že jsem si raději neurvala pracky z té klávesnice a platební kartu nespláchla do záchodu, když jsem to kupovala... prostě předražená jílová maska.
* Natura Siberica Night Detox Mask... lepilo to a snad to ani nic nedělalo.
**** Silk Naturals Pore Refining Toner... už teď se mi stýská!
** Silk Naturals Strawberry Spritz... na to, že to byly že prý jahody, to vonělo dost divně, rozprašovač byl dost hustý a vůbec... spíš dost opruz.




**** Nu-Pore Face Cleansing Strips... jakože? že bych narazila na první čistící pásky na nos, které dokáží z mých pórů něco vytáhnout? no vypadá to tak!
* Eveline Push-Up krém na poprsí... taková blbost, co nic nedělá.
**** Lee Stafford Dry Shampoo... fakt hodně mi voní, a proto ho mám ráda.




** Madre Labs Astaxanthin Serum... mi přišlo, že to ani nic nedělalo? možná hydratovalo, ale mně hydratuje skoro všechno a v tomto směru si nemůžu stěžovat.
** Chris Farell CPR2 krém na oči... nemůžu proti tomu říct ani slovo, ale nevím... nemůžu říct ani slovo pro?
** Ilcsi AHA Naseberry Cream... co se musí Ilcsi přiznat, to jsou super vůně, vonělo to fakt pěkně, ale účinky jsem opět žádné nezaznamenala.
** Ilcsi Medová maska... se mi docela líbila, dokonce mi přišlo, že snad i vypínala pleť, ale nemám ráda tak nějak všeobecně tyhle gelově vyživující masky.




** Weleda dětský krém... ale jako proč ne.
*** Natura Siberica Extra-Firming Hand Cream... ale jako proč ne a fakt mi to moc pěkně vonělo, furt jsem si musela čuchat k rukám, jak nějaký úchylák... což v poslední době dělám docela často... mám nějaké štěstí na voňavé krémy na ruce nebo jsem fakt úchylák?
**** Yllume Ultimate Illuminating Complex Mask... se mi líbila, strašně moc krásně voněla, přišlo mi, že i sjednocovala tón pleti, navíc byla při použití opravdu příjemná... no tohle je asi jedna z nejlepších věcí červencového spotřebováno, kdyby nebylo...
**** Thalgo Hyaluronic Mask... aneb nejlepší maska posledního měsíce, sice další taková ta gelová maska, co na pleti trošku lepí... ale já jí to promíjím, protože výsledky se mi fakt líbily, hodně mi připomněly Ice Lift od Mary Cohr, kterou si chci koupit už asi dva roky, protože je naprosto skvělá (a vždycky to uvízne na tom, že online se Mary Cohr špatně shání), takže co to vlastně dělá?: podporuje to regeneraci, bych řekla až i hloubkovou regeneraci, sjednocuje tón pleti, vypíná, bych řekla, že až omlazuje... maska mi vydržela na dvě použití a účinky byly zaznamenány pokaždé stejné... prostě něco na tom je.
* Vapour korektor... k čemu je korektor, který ne tak úplně kryje (navíc za takové velké peníze), jsem zatím nepochopila... ale třeba pod oči dobrý? ovšem k čemu je takový korektor, který má asi tak dvouhodinovou výdrž, mi už nedochází vůbec.
** Just Pure Minerals korektor Bamboo... makeup Just Pure Minerals je mnohem lepší, korektor mi přišel jako takový obyčejný průměrný minerální korektor.
*** alverde řasenka z jakési LE... jsem měla docela ráda, já mám vůbec alverde řasenky ráda, ale přijde mi, že se rychle kazí, tahle mi začala dráždit oči, že jsem to i oplakala, takže jsme se musely rozloučit.


Týjo taky máte pocit, že jsem to nějak odflákla ten článek? Hnusný fotky, krátký texty, informační hodnota nulová? No však já taky, nebojte se. Asi na mě jde krize středního věku nebo tak něco. A taky se mi prostě nechce. Navíc mě lifestylová dokonalost a všestranná odbornost některých blogů začíná nějak zmáhat, takže mám asi podvědomě nutkání se proti lifestylu vymezit? Vymezit se ošklivostí! Tak zase někdy!

9 komentářů:

  1. Kde jsi prosím koupila ty čistící pásky na obličej?:)
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  2. A já si furt říkala, že mi přijde nějaké divné, aby ten Ren byl takový zázrak, podle mě účinkově a natož pak cenově nikdy žádná jílová maska nepřekoná starou dobrou zelenou Queen Helene :) Je to asi jediná maska, po který mám viditelně stažený póry a při pravidelným užívání i mnohem míň problematickou pleť, jenom dost vysušuje, ale nic, co by nevyřešil krém :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jono... ren nic nedělá. já mám asi nejraději detox od elemental herbology a pak matis jílovou masku. ty mi přijdou tedy na moji pleť ještě lepší než queen helene. ale je zase pravda, že tu jsem už dlouho neměla, tak možná si to špatně pamatuji?

      Vymazat
  3. Tak zaujaly mě čistící pásky, ALverde řasenky jsem ještě nezkoušela, možná prubnu :) Silk Naturals Pore Refining Toner ale tohle to bych moooc ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. SN tonikum je prostě nejlepší! jinak čistící pásky mě fakt překvapily, jsem od nich nic nečekala, tak jako se nikdy nic nestalo s žádnými pásky, ale fakt něco i vytáhly.

      Vymazat
  4. Ty máš taky krizi středního věku? Já jsem zrovna včera říkala kolegyni, že moje nově fialové vlasy, první roztrhané rifle a chuť nechat si propíchnout nos budou asi projevem krize středního věku a shodly jsme se na tom... tak to jsem ráda, že mám v tom klubu solidní společnost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. týjo a nejsme na to jakože mladý?

      Vymazat
    2. hele, taky si říkám, teď už chybí jen předčasná menopauza...nadějné vyhlídky, což :D

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...