sobota 13. září 2014

Evolve Cleansing Melt

* koupené na naturisimo.com (už se prodává nová verze, já měla tu verzi, co na ní bylo velkým písmem napsané, že není vhodné pro denní použití... což jsem moc nepochopila a poslední dva měsíce velmi statečně ignorovala)

Evolve Cleansing Melt je neskutečně voňavá a na pleti příjemná záležitost. Průsvitný sladce vonící gel vám připomene, že prostě život je sladký. A že třeba se večer můžete sladce odlíčit. Nebo jenom sladce umýt. Nebo k tomu jenom čichat... což je bohužel nakonec ta nejlepší varianta.

Takže jak? Takže mám celkem dva problémy a ani jeden z nich se netýká konzistence, vůně, barvy nebo balení. Protože ty jsou super. Fakt se mi líbí fialové Evolve piksličky. Gel voní sladce, ale opravdu krásně, jak denní dávka cukru, ale takového jakože rafinovaného, s troškou karamelek, porcí rozkvetlé louky a tekoucího medu. A s vanilkou! Konzistence je neuvěřitelně příjemná, věřte mi, něčím takovým se budete chtít umývat pořád. Naberete na prst malé množství gelu, koupelnou se rozprostře ta omamná vůně, gel lehce rozetřete po pleti a vmasírujete do pokožky. Je to tak příjemné, je to tak osvěžující, je to neuvěřitelně uvolňující a relaxační. Přidáte trošku vody a průsvitný gel se mění na bílou emulzi, kterou potom jen smyjete vodou spolu s makeupem a tak. Takže doteď prostě geniální záležitost.

Jenom... jakože... z kterého konce to tak vezmeme. Tak asi od toho odlíčení. Gel není moc vhodný na odlíčení očí, což je docela v mé koupelně problém, se klidně přiznám, že speciální odličovač na oči jsem neměla snad deset let. Prostě potřebuji univerzálku, co zvládne všechno. Jenomže tento Evolve docela štípe v očích. No dobře, tak je pořádně zavřu, až tím budu šmudlat... pak je ovšem problém to, že Evolve není úplně ten nejúčinnější odličovač, s řasenkou má problémy, s linkou taky. Což je dost blbý. Ale tak zase abych jen nepomlouvala, tak takovou rtěnku to odličuje fakt dobře a příjemně.

No ale dobře, věřím tomu, že oči si spousta lidí, co je méně líná než já, odlíčí pěkně zvlášť a makeup Evolve docela zvládá, dejme tomu. Nebo můžete Evolve použít jenom jako čistící gel, pak jeho malé odličovací schopnosti očního líčení určitě nebudou na závadu. Tady ovšem nastává druhý problém... Evolve nechává na pleti docela povlak, mi přijde, a zaboha mi to nejde pořádně smýt. Tohle je ovšem docela můj specificky osobní problém, já mám pokožku ráda opravdu čistou, vrzající od mýdla čistou a nějaké ty hydratační a výživné čistící jakékoliv prostředky mě spíše uráží.

Takže z těchto dvou problémů plyne následující. Evolve jsem nemohla používat jako čistící gel, to bych prostě nedala k naprosté duševní spokojenosti, bych z toho asi měla tik v kosmetické taštičce. Takže jsem se musela tímto božsky vonícím gelem, který je dost nevhodný na odličování, protože pálí v očích a navíc nedokáže odlíčit všechno... tak tímto gelem jsem se odličovala. No myslím, že jsem právě vstoupila do fáze, kdy jásání nad sladkou vůní a jemnou konzistencí bylo překonáno nasráním nad šmouhama pod očima a uslzeným pohledem. Takže tak. Ještěže už to je pryč. 

Ale voní to pěkně to zase jo. Se mi možná bude až stýskat.







8 komentářů:

  1. A ja by som ho teda používala ako čistiaci gél asi.. A asi aj budem.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Hmh... Evolve celkově mě dost láká, ale zrovna tohle si asi nechám ujít...

    OdpovědětVymazat
  3. Moje bude určitě ta maska! Chrochtám si s tou od REN a furt to cestovní balení nemůžu spotřebovat (přes léto jsem se mu raději vyhýbala), ale jestli je Evolve ještě lepší - na podzim/zimu je moje!
    Trb milá, už ses propracovala k Decléoru? Objednal jsem si od nich malé olejové sérum a noční balzám, nemůžu se dočkat!

    OdpovědětVymazat
  4. děkuji za komentáře.

    no evolve maska je lepší než kyselinová ren, tedy myslím já. k decléoru jsem se ještě nedostala, nechala jsem ho doma a místo toho se otravuji s kiehlsem. skoro jsem spotřebovala svůj darphin balzámek, což by teoreticky mohlo být dost podobný, minimálně je to na stejném principu... no a musím říct, že pár měsíců mi darphin balzám sice nic neříkal, ale teď jsem do něj fakt asi zamilovaná. takže na decléor se momentálně dost těším, až ho doma načnu.

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám tu novější verzi v tubě a vypadá to, že to funguje úplně jinak. Relativně blbě to klouže po pleti - musím toho vzít víc nebo přidat kapku vody (ale ne moc, aby se hned nezačala dělat emulze). V očích to neštípe vůbec. Povlak nezůstává ani trošičku. Tak nevím, jestli to má něco společného než pouze název :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha... tak potom ta nová verze je dost jiná. tohle klouže po pleti naprosto snově... to se mi na tom právě líbí, úplně pokožku hladí.

      Vymazat
    2. Já mám obecně asi štěstí na nové verze. Podle Vašich recenzí jsem si koupila Isvara AHA Exfoliating Cleanser. A je neprůhledný a jsou v něm zrníčka, zato na Vašich fotkách vypadá opravdu jako med :)

      Vymazat
    3. jéj až tak... tak to je pech fakt. v Isvara Cleanser jsem tedy i já měla zrníčka, ale bylo jich dost málo a všechna se mi usadila na dně (jsem tím před použitím fakt netřepala)... pak poslední týden používání mi to přišlo až divný, protože jsem měla skoro až poškrábaný obličej.

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...