čtvrtek 22. ledna 2015

Zapletený cop na boku

Upřímně? Nemám copy moc ráda. Přijdou mi tak usedlé a prostě staré. Ale v poslední době dělám často výjimku, protože prostě už zase mám nějaké dlouhé a těžké vlasy a z culíků, drdolů a vůbec všeho mě strašně bolí hlava. No a v rozpuštěných vlasech moc dlouho nevydržím... takže prostě cop to občas jistí.

Na tento cop jsem narazila docela dávno, úplně nevím kde, rozhodně ovšem holka ho měla brutálně veliký a vím, že jsem to tenkrát zkoušela podle videa zaplést a vůbec jsem nebyla spokojená s výsledkem. No rozhodně pokud na YouTube zadáte "huge side braid", tak vám vylezou taková videa, že budete mít pár dní mindráky z toho, jak málo vlasů máte... asi tak jako teď já, protože jsem si samozřejmě pohledala a dvě videa koukla.

No nic. Zapletený cop asi znáte ne? Obrácený zapletený cop taky? Ten má kouzlo jen v tom, že prameny překládáte dolů a ne nahoru, čímž cop vyleze z vlasů napovrch. No a to je vlastně celé, začnete na jedné straně, přes vrch hlavy to vedete k uchu a dole skončíte. Kouzlo velkého copu začíná v dalším kroku... musíte to totiž celé uvolnit, vytahat prameny a tak jako to načechrat... no a to já asi neumím, protože tahám a čechrám hodně, až se mi to nakonec celé rozpadne, nebo tahám a čechrám málo a ten efekt není skoro vidět. Jo a taky mám mentální problém, protože neumím plést cop navolno, já ho prostě musím utáhnout, a z toho pak pramení i další problémy při tom uvolňování. Takže toto je asi tak největší cop, kterého jsem schopná dosáhnout.




Tak co? Nosíte rády copy? A zapletené copy?

13 komentářů:

  1. Nenosím, nemám na to vůbec vlasy, mám jemné, málo.. :)
    Vypadá to krásně a co víc, strašně moc, ale strašně hodně moc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já mám málovlasý mindrák už jen z těch tvých fotek. Já nevím, kdo může mít víc vlasů jak ty? Yetti? ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Copy jsem milovala a nosila hodně. Bohužel teď mám vlasy řídké s jemné, takže cop vypadá jako myší ocásek. :(

    OdpovědětVymazat
  4. Já nosím cop skoro pořád, protože mi vlasy zavazí v práci a nezapletený culík mi moc nepomůže (drdoly neumím). Bohužel jsem ale neschopná, takže cop nosím jen obyčejný, neumím si totiž zaplést sama francouzák, na boku hlavy + opačný už vůbec ne. :D

    Ale vypadá moc pěkně a tobě velmi sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Waw, ten je krásný a moc Ti sluší teda! Nesmím ukazovat tyhle fotky mým dcerám, jinak se to budu muset naučit plést :-))). Já naštěstí tak dlouhé vlasy nemám, ale těžké vlasy vlastním (asi proto už je dlouhé moc nepěstuju) a bolehlavy mě stíhají z culíků a spol taky.....

    OdpovědětVymazat
  6. prosím tě, já mám tak třetinu vlasů co ty, a co mám jako říkat :D. Haha. No ale proto taky copy moc nenosím, zmíněný myší ocásek nevypadá nic moc. A nejde mi udělat ho takhle elegantně, já s copem vypadám jako vesnické děvče od krav :D. Tobě ale fakt sluší.

    OdpovědětVymazat
  7. Super, určitě vyzkouším na dceři. A s tím utahováním mám úplně stejný problém. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Uaaaa, tak to už je vysoká copová! Obrácený cop neznám, ale popsala jsi to srozumitelně, už teď se mi zdá, že bych to mohla zvládnout. Vyzkouším na dceři. Já na hlavě můžu tak akorát obrátit oči (v sloup)...

    OdpovědětVymazat
  9. vyzerá to nádherne, a ja mám asi 1/4 z vlasov, čo ty, takže videa pozerať nejdem

    OdpovědětVymazat
  10. děkuji vám všem moc za komentáře!

    OdpovědětVymazat
  11. Já si to s těmi chlupy, co mi rostou, prostě neupletu! Budu doživotně odkázaná k culíkům...jsem jednoduše nešikovná (a mé vlasy mi taky 2x nepomáhají). Přitom je to tak krásné!

    OdpovědětVymazat
  12. Obdivuji všechny, co si zvládnout na té hlavě něco takovýho udělat. Já mám levý ruce.

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadá to nádherně, hrozně moc ti ten cop sluší. Mně holky s copem vůbec nepřipadají staré, nýbrž spořádané. A spořádaná is the new sexy. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...