úterý 24. ledna 2017

Balance Me: Pure Skin Face Wash

* koupené na balanceme.co.uk, nebo jsem to tam dostala jako gwp

... už si nepamatuji, protože prostě pleťové čistící gely a já...  se moc nekamarádíme. Všechny gely mi totiž nechávají na pokožce povlak, dokonce i ten drahý z Elemental Herbology, co jsem si koupila omylem, ale pak jsem byla statečná a spotřebovala ho. Nemám čistící gely ráda, ani ty přírodní, prostě gelové konzistence jsou fuj. Takže tento gel mi doma ležel docela dlouho a už si nepamatuji, odkud ho mám. Ale tož sesbírala jsem svou odvahu a vyzkoušela. A jak nemám čistící gely ráda, tak o to víc mě ale překvapilo Balance Me, protože tož celkem fajné to je.

Čím to tak je? Určitě za to může konzistence, která je opravdu hodně lehká, přitom ale není tekutá, spíš krémově hebká. Příjemně to voní, přírodně, ale nevtíravě, jen lehce po kytičkách, ale trošku štiplavě. Hlavní předností toho gelu ale je, že opravdu velmi dobře umyje a hlavně se snadno smývá. Stačí tak třikrát opláchnout vodou a je to dole. Takže za mě je tohle určitě hodně fajn a možná mi to i pomohlo změnit názor na čistící gely.

Mým novým cílem je navíc používat nejen čistící gely, ale hlavně low pH čistící gely. V rámci takového svého dlouhodobého cíle jsem si změřila pH i tohodle gelu a vyšlo mi neutrální, mírně kyselé, někde kolem 5 - 6, to by asi docela šlo. O tom, proč vůbec sledovat pH používané kosmetiky, nebo naopak proč se na to vykašlat, si povíme možná někdy příště.

Vím, že je to dneska na moje poměry docela krátké, ale zase na druhou stranu jsem měla neodbytný pocit, že tento gel si svou vlastní stránku, co ho tam najdou české vyhledávače prostě zaslouží... (Jo a taky mi to trvalo asi půl hodiny i s fotkama, což se při mé současné kadenci dvou článků týdně prostě hodí.)





10 komentářů:

  1. Ahoj, tento cistiaci gel - krem, nie je to typicky gel, prave pouzivam, bol LF beauty boxe, moje prve dojmy su velmi pozitivne, mam len miniaturku, ale milo prekvapil, prave svojim napoly kremovym zlozenim. Ak budem takto spokojna aj po spotrebovani, zvazujem plne balenie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pořád mi ta konzistence přijde víc gelová než krémová, ale jinak máš úplně pravdu. taky mě překvapila jak konzistence, tak i že je to celkově super. a taky bych se plnému balení nebránila.

      Vymazat
  2. Aj ja mam tento gél z LF boxu a súhlasím s tým čo píšeš, len pre mňa má dosť zvláštnu vôňu, neviem to identifikovať, ale úplne mi tá vôňa nesedí :) ale vždy sa premôžem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vůně je taková specifická, chvíli mi trvalo, než jsem si zvykla, teď už jsme kámoši. a úplně koukám, kolik lidí si kupuje box od LF.

      Vymazat
    2. To som si nadelila pod stromcek, na cely rok:)))) moja prva BB subscription.

      Vymazat
    3. A ta vona je podla inci podla vsetkeho smrekova kora? zeby???

      Vymazat
    4. no pěkný vánoční dárek. já tam asi cítím i ty citrusy, ale určitě i tu jehličnatou vůni a trošku do květinova, že to není tak štiplavé, jak jehličnany a citrusy normálně jsou. tak to cítím já.

      Vymazat
  3. Taky gely nemusím, ale ráda mám Ren, ten je takový řidší a lehce olejový možná - ale je to ten Rosa, no.. ;-)
    A vlastně co jsem zkusila Lulu a vlastním Urtekram a čtu o tomhle, tak si říkám, že situace na trhu s gely se stává v mých očích zajímavější!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele mi to ale taky tak přijde, že se gely zlepšují a zlepšují...

      Vymazat
  4. Ešte som o tej značke nepočula ale vyzerá to fajn :)) veľmi chválim ten obal :D
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...