středa 12. dubna 2017

Spotřebováno: Benefit, Elemental Herbology, Mad Hippie, Kypris, Hyapur a Balea

Vezmeme to dneska hopem, je toho málo maličko. Jsem si skoro nic nekoupila. Nevím, jak moc to tam vidíte vy, ale já to tam vidím. Jsem si skoro nic nekoupila, schválně počítejte se mnou:
  • celkem nakoupeno 21 kusů
  • 10 kusů jsou 2x LoveLula Beauty Box
  • 2 kusy jsem dostala
  • 3 kusy jsou objednávka z CultBeauty aneb když máte slevový kupón na 15 liber a dostanete k tomu dárek, co uděláte?
  • takže v 15 kusech jsem úplně nevinně
  • 3 kusy jsou jedna objednávka na iHerb
  • 3 kusy jsou návštěva drogérie
  • a to je všechno.




Pak tady máme spotřebu, která je na pěkných 26 kusech kosmetiky a dvou vymydlených mýdlech na ruce, a celková bilance tak je mínus sedm kusů. Hezký ne? Jen tedy taky krátce, protože ve spotřebě není skoro nic zajímavého, však posuďte...


Benefit Ooh La Lift a kdybychom si měli popovídat o tomto zázraku od Benefitu, a proto jsme vlastně dneska všichni tady, tak vám povím, že tohle je taková ztráta peněz, že jsem si to koupila v místní Sephoře (pro účely dnešního textu je místní Sephorou myšlena pražská Sephora... u nás na Vysočině Sephoru samozřejmě nemáme) asi před pěti lety v akci 2+1 na Benefit, takže vlastně to bylo zdarma. A doteď toho nákupu zdarma lituji, i když ty 2 věci, za které jsem platila (Hervana, Speed Brow) asi nebyly špatné. Ooh La Lift je průser, nedělá to nic, maximálně to tak namaže, tak alespoň to nevysušuje. Ale nekryje to, nerozjasňuje to, nevydrží to a rychle to ubývá. Ale recenze to má pěkné, to zase jo...

Elemental Herbology Vital Glow Overnight Resurfacing Cream bych vám naopak docela doporučila. Mi to přišlo fajné. Nedráždil, i když je to krém s kyselinami. Nebyl nějak těžký, rychle se vstřebal, hezky voněl.  Jako já jsem královna kyselin, takže účinky jsem viděla minimální, co taky čekat od nějaké nadstavby, když člověk používá kyselinu salicylovou od Bravura a Pixi a Lotion P50 od BR a vůbec kyseliny jak na míchacím páse Spolchemie... navíc krém je to spíš jemný a žádná namachrovaná mánička. Ale stýská se mi po něm...


Mad Hippie Face Cream jsem popsala v recenzi a od té doby se nic nezměnilo. Na mém názoru, jinak se toho změnilo hodně, protože mi ten krém došel a já chci nový. Jsem udělala pokus a objednala si hned nový na iHerbu s 10% slevou... a přišlo mi v objednávce něco úplně jiného... a pak jsem si v nějakém zkratu objednala s 50% slevou krém Azelique, který by měl být podle popisu spíš jak Elemental Herbology o odstavec víš, ale ten Mad Hippie si musím zase někdy, až bude alespoň trošku ve slevě, pořídit.


Kypris Beauty Elixir III je neskutečně předražený olejový olej, teda sorry elixír. A na to, jaké to má složení, tedy tak nějak úplně nevím, co na tom stojí jako moje nové boty. Aneb báze ze slunečnicového, kokosového a hroznového? To snad i oleje od Saloosu mají hezčí složení, minimálně do toho nedávají komedogenní kokosový. No nic. Účinky to na pleti naštěstí nemělo ani negativní, bohužel ani pozitivní, tak nějak jsem nepoznala rozdíl mezi tímto elixírním zázrakem a olejem od Mylo za tři stovky. A je v tom sice lékořice, ale úplně mě to nepřesvědčilo.

Hyapur sérum je prostě sérum s kyselinou hyalurovonou. Tohle mini balení jsem dostala od čtenářky a přistupovala jsem k němu jako ke každému hyaluronovému séru, takže dost rozmařile a mazala jsem na sebe štědré dávky... stejně se nic nestalo, já to tak prostě s hyalurony mám, nic mi nedělají. A ten od Nobilisu mě ucpává. No ale tohle Hyapur bylo příjemné, jsem si říkala, že za podívání nic nedám a vygooglila jsem si, kde to prodávají a kolik to stojí. A dala jsem toho hodně, ze šoku jsem se vzpamatovávala asi tři dny a doteď mám jen při pomyšlení na Hyapur mírně zvýšený nitrooční tlak. Chápu dobře, že v tom je stříbro získávané ze zlatých vlasů děda Vševěda, za úplňku a při tanci mořských víl a klapání jednorožčích kopýtek? Nebo co jako na téhle malé lahvičce s pipetkou a o objemu 3,5 ml stojí 19 éček? Zpětně jsem se šla pozorovat do zrcadla a ne: moje tvář stále nevypadá jako tvář 9měsíčního batolete, mračivka na čele zůstala na svém místě, různé fleky a jiné nerovnosti taky... a ani se mi v noci lépe nespalo.


Balea Totes Meer Maske je naprostý opak k Hyapuru. Aneb za tak málo peněz, tolik muziky? Ano chci toho víc. Nevěříte mi? Běžte se sami přesvědčit do drogérie, tedy pokud budete mít štěstí, protože tahle maska je tam permanentně vyprodaná. A právem. Jsem musela jít do asi čtyř drogérií, než jsem si koupila další dvě do zásoby. Super čistí, peelinguje, trošku i rozjasňuje. Nevysušuje, je hodně příjemná na pleti, co víc chtít. Snad jen tedy... jsem zvyklá, že mi většinou jeden takový podobný půlpytlík vydrží na více použití, nejčastěji na třikrát. Tohle dá jenom jedno, víc ani ťuk. A nemohla by Balea tohle vyrábět v půlkilovce?

4 komentáře:

  1. Díky za tip na masku od Baley! :) Jejich masky mám velice ráda, tato je pro ěm novinka, takže potom musím omrknout. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tú masku od Baley milujem, pridávam sa k žiadosti o veľké balenie :D inak masku z mŕtveho mora má aj Rival de Loop v Rossmanovi, tak sa na ňu chystám a uvidím, či sa vyrovná :) .

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. balea je složením docela fajn. voda - jíl - jíl - zinek - a další. přírodní to asi nebude, ale úplně zlé to není.

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...