sobota 14. března 2015

Antipodes Aura Manuka Honey Mask

* koupené myslím na lovelula.com v rámci akce 2+1 na Antipodes

Dneska to bude hodně asi divné. Raději to snad ani nečtěte. Já totiž úplně nevím, co si vlastně o té masce myslím. Není špatná, vlastně je hodně dobrá, ale prostě mi tam něco chybí. Přitom bych si ji klidně koupila znovu, je spolehlivá, dělá přesně to, co slibuje, i když já byla a ještě pořád jsem trošku zmatená z toho, co ta maska vlastně slibuje. Ale přesně to dělá, čistí i hydratuje. Trošku protiřeč, ale zase je pravda, že přesně to dělá i med, i když jsem tomu dlouho nevěřila a myslela si, že prostě ten med je jenom na hydrataci a na akné je to blbost, tak nakonec mě jasné výsledky přesvědčily, že ten čistý med s černými tečkami něco dělá. Něco pozitivního. I manuka maska je v tomto směru taky pozitivní. Med jede.





Jo no, takže Antipodes. Voní. Pěkně voní. Krémová konzistence žluté barvy se lehce nanáší, na pleti je hodně příjemná, po chvilce zprůhlední, takže není vidět na obličeji a může se s tím chodit kamkoliv, jakkoliv dlouho a nikdo o ničem neví, dokud si na vás nešáhne, to je trošku lepivé, takže raději nesahat.  Na pleti maska zasychá, tak gelově zasychá. Umývá se lehce, nedělá bordel a po použití je pleť hebká, jemná, čistá. Maska působí i proti pupínkům a černým tečkám. Rozbouřenou pleť uklidní, zjemní začervenalá místa, dokonce mi přijde, že některé pupínky se dají i na ústup do druhého dne rána. Maska je skvělá i jako pomoc při dehydrataci, při unavené pokožce, po náročném pátečním večeru a sobotním ránu jsem ji nosila celé sobotní odpoledne prostě jako krém (v hodně tenké vrstvě) a bylo to fakt super. Ale nemůžu se k tomu odhodlat... prostě mi to nějak nejde se rozohnit a začít tady pět ódy...

A nevím, co mi vadí. Přitom i ten obal je skvělý. Klasický kov. Hezký. Složení taky hezký. Medu tam je fakt hodně. Možná mi vadí, že jsem měla i čistý manuka med a že mi přišel ještě o kousek lepší než Antipodes? I když Antipodes se zase líp používá a nelepí. Ale ten čistý med je mi nějak příjemnější. A možná mi vadí, že mi je i přes nelibou vůni sympatičtější medová od Le Chaton? Která má lepší konzistenci, mě ty hrudky fakt bavily. A přišlo mi, že pleť byla i hebčí po smytí, ale je možné, že to už si jenom idealizuji. A stejně má Le Chaton horší složení. No a Antipodes tak krásně voní... prostě nevím. Ta maska je skvělá, ale podle všeho prostě mezi námi není žádná chemie. Takže nevylučuji, že bych si ji koupila znovu, ale bude to čistě racionální rozhodnutí. No a jak všechny víme, tak většinou nás nejvíc peněz stojí rozhodnutí spíše emotivní, takže je dost dobře možné, že nakonec mi na racionální nákup Antipodes masky nezbudou finance...





Nebo já prostě nevím, co přesně se vám tady snažím říct. Jsem varovala hned na začátku, že to bude zmatené. Manuka maska vůbec není špatná. Ale kdybych do toho měla jít slepě plným srdcem, tak půjdu do May Lindstrom. Od té doby, co jsem zkusila, mám asi trošku přehnané nároky na pleťovou masku. No a kdybych šetřila, tak si raději koupím Le Chaton, umí vlastně to samé co Antipodes, ale je levnější. S momentálním kurzem o dost levnější. 

24 komentářů:

  1. Mě maska docela podle popisu nadchla, moc se mi líbí, medové věcičky já ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky. hlavně v téhle masce je medu fakt hodně, že to není jenom nějak ošizené na konci INCI.

      Vymazat
  2. Jak tak čtu, Ty to taky nemáš moc jednoduché:-)))
    Hm, účinky zní fajn, vůně fajn, obal víc nez fajn, se zdá, že by to mohl být adept na koupi, nebýt té ceny, tak snad až bude někdy akce 2+1 , i tak by to byl ten emotivní nákup.
    K maskám. Bezva masky s ohledem na cenu a to co umí měli cca před 3 týdny v Lidlu. Různé druhy, pytlíkovky, bez desetníku za deset kaček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem Perfecta masky kupovala kdysi v Polsku a nejsou jako úplně špatné, ale zase jak které. nejraději jsem měla jejich peelingy, ale ty do Lidlu nedorazily. takže jsem koupila jen vyžírací a ještě nějakou... no a ještě jsem nezkoušela. stejně mě to ale v Lidu zklamalo, jsem čekala zase nějakou jejich vlastní LE produkci, třeba takovou Suhadu bych kupovala na kila. a on to byl jenom dovoz toho nejlevnějšího z Polska. takže jsem si ani nekoupila žádný tělový peeling, jak mě to zklamalo.

      Vymazat
    2. Jó, Suhadu, tu v Lidlu vyhlížím už přes dva roky a stále nic:-( kdysi ji jednou za rok, možná míň, nabídli, teď se po ni slehla zem.
      Co se týče těch perfecta pytlikovek, moc mi vyhovuje 55+ :-))) a hydratační i 25+ jsou taky příjemné. Tělový peeling jsem vzala jeden cukrový s čoko, pomerančem a vanilkou a ten je takový průměr. Solný jsem zatím neotevřela.

      Vymazat
  3. Hmmm, hmmm... na mě je to moc drahé. :( Asi si pořídím další Le Chaton...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nebo zkus klidně i jenom čistý manuka med (mají ho v M&S). je tedy taky drahý jako prase, ale zase jedna lahvička vydrží fakt dlouho, určitě bych řekla i dvakrát déle než Le Chaton.

      Vymazat
  4. Mě to teda nalákalo opět na skorozapomenutou May :-D. Ach, ta představa, to složení, to balení! Ach, ten kurz libry :-/. Le Chaton mám na seznamu, ale složení mě zklamalo, tak se mi do ní moc nechce ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, prostě May. taky na ni občas zapomenu, ale pak si vzpomenu a chci ji ještě víc, jen prostě ten kurz je vražedný.

      Vymazat
    2. Teda takhle spíš - cena je to vražedná, kurz tomu dává korunu :-P. Ale .... ach!
      (Normální by bylo, říct si: "Je to drahé, to je hrůza, ani vidět to nechci!" Jdu si to zkoušet opakovat...)

      Vymazat
    3. si nejsem jistá, jestli bychom si raději neměly říkat... týjo, raději to koupím hned, než bude libra za padesát.

      Vymazat
  5. Já tuhle maskupiny miluji, ale díky kurzu libry mám nenacatou rezervu doma dobře schovanou a šetřím si i zbytecek první tuby, jako poklad. Jinak manukovy med používám spis vnitřně, denně lžičku, na pleti mi vadí, že jde špatně smrt a strašně lepí...no jako med.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. med lepí to jo, ale smýt jde dobře. nebo já tedy se smýváním medu, ani manuka medu, neměla nikdy problém, bych řekla, že se to smývá úplně stejně jako ta maska. ale lepí a uživatelsky to není nic moc, to je pravda.

      Vymazat
  6. moc se mi líbí, budu o ní přemýšlet :). Ale je otázka, jestli samotný med nevyjde nastejno, no.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že jo, že to je dost stejný. jen tedy med si nemůžeš namazat a chodit s ním celé odpoledne jako s krémem, prostě lepí. to je jediná výhoda masky.

      Vymazat
  7. presne toto bol moj pocit z tejto masky, take ani ryba ani rak, akoze ano, fajn, ale ocakavala som asi vacsiu bombu.... no neviem proste :D (moja recenzia http://thebeautycouloir.blogspot.sk/2014/10/recenzia-pletova-maska-aura-od-antipodes.html )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha. zas tak šedě bych to neviděla. bomba to tedy úplně není, ale rozhodně je to něco, po čem se mi bude možná i stýskat. jen si nejsem jistá, jestli přece jenom ten čistý med není vlastně lepší (a levnější)

      Vymazat
  8. Článek mě motivuje ke koupit masky od Le chaton. Slýchám na ni chválu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt není špatná. jen to složení není úplně nej.

      Vymazat
  9. A tak já si ji zase zamilovala, právě kvůli tomu spojení čištění a hydratace. To je můj věčný problém, mám ukrutně dehydrovanou pleť, takže najít něco, co vyčistí, nepodráždí (atopik) a nevysuší zbytečně moc, je fakt oříšek. Už delší dobu si masky jen míchám podle momentálního stavu pleti a toto bylo poprvé, co jsem výsledek viděla a pleť byla lepší po všech stránkách. A jinak manuka med čistý by měl mít v nejbližší době v nabídce Naturalis a koukala jsem teď v Letňanech a cenově vycházel líp, jak v MS, otázka je, jestli to tak bude pořád. Na stránkách ho zatím nemají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mi ten M&S nepřišel nějak drahý. už si nepamatuji, jsem platila tak čtyři stovky za velkou sklenici? za med to je sice hodně, ale za kosmetiku to bylo vlastně levné. asi si koupím novou sklenici, až mi dojde Antipodes.

      Vymazat
    2. Ony tam ty jejich mají taky různé číslo UMF, já tak viděla jen ten silnější (lepší), a ten stál snad 800,- :-/. Byl velký, to jóó, ALE ...

      Vymazat
    3. aha. to já vzala automaticky ten levnější a tedy i míň kvalitní, ale chtěla jsem ho čistě jenom jako kosmetiku, takže mi to nevadilo. ale zase jsem kupovala před 2 lety (myslím), takže možná se to změnilo a ten levnější už nemají? pak jsem ho používala jako masku, jednou až dvakrát týdně, a vydržel mi asi rok a půl... takže mi ty 400 přišly docela odpovídající v pohodě cena.

      Vymazat
    4. To jo, když to člověk bere jako kosmetiku, tak to je jasný, to je stejný jako aloe šťáva. Jenže já to vždycky sežeru.... Ani obyč med mi nevydrží na masku :-) Když mám hotovou masku, tak to sníst nemůžu, takže z toho ta pleť má užitek i zevně :-)

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...