středa 12. října 2016

Drahý tělový peeling: ten nebo ten?

Dobrý den, jmenuji se trb a jsem peelingoholik. Jenom v létě teda, takže zrovna mi skončila sezóna, v zimě se totiž obleču a neukazuji své stárnoucí tělo a jsem na peeling líná. Ale v létě, když se holím a když se samoopaluji a někdy když se mi jen tak chce... lup ho tam a zase peelinguji. Většinou to dělám sama v koupelně, ale jsem na sebe pak pyšná, když se mě někdo zeptá, čím voním, nebo jestli jsem zrovna neměla kávu. Nejvíce bych se chtěla v naší anonymní skupině podělit o to, že mám neodolatelné nutkání nakupovat drahé peelingy. Já vím, že bych si mohla domů donést pikslu kokosáku, narvat do toho cukr krystal a mletou Jihlavanku... a bylo by to za pár a byl by z toho kopec. Ale to já ne. Já chci Pure Fiji (nejlepší peeling na celém světě), já chci všechny přehypované kafopeelingy, já chci prostě peeling jen proto, že to voní. A proto potřebuji ty anonymní peelingoholiky. AP a příští léto to snad zvládnu. Tohle léto už naštěstí skončilo, takže doufám, že si teď půl roku peeling nekoupím.




Karmameju Exfoliating Salt Body Scrub Foxy

Aneb první solný peeling, který na sobě snesu. Ještě stále mě občas ze snů budí ty zážitky se Saloosem. A nejsou to pěkná probuzení. Tohle je ale něco jiného. Hlavně ta konzistence... pro tu umřít. Ne, to říkám špatně. Ta vůně.. pro tu chci žít. Že prý sensual a indulgent. Tak to jo. Trošku květinově, trošku sexy, ale sofistikovaně, není to jak sexi od Soap&Glory. A pokožku to nechá tak krásně promaštěnou a provoněnou. Uznávám, že by ten peeling mohl být hrubší. Na mě je to docela málo, ale promíjím mu to a používám ho jen od pasu nahoru, tam mi to nevadí. Takže na dekolt a na ramena a na krk a je to krásné. A chtěla bych s tím strávit ... mládí asi ne ... to by moc dlouho už nebylo ... stáří taky ještě ne ... tak asi chtěla bych si s tím zpříjemňovat krizi středního věku už navěky.

* koupila jsem v kamenném obchodě v Dánsku, ale našla jsem vám eshop, co to pošle i k nám, nemáte zač





Scrub Love Original Lovin’

Takže jo, já to přiznám. Pro tyhle kávové peelingy mám prostě slabost. A nejraději bych je pokoupila všechny všude. I když je mi peelingování obyčejným jenom kafem příjemnější. A je i účinnější. A taky levnější. A vůbec, je to blbost, nekupujte to, stačí vám ten lógr z Jihlavanky. Ale když ono je to tak cool si nasypat do dlaně trošku málo kafe, co není ani skoro kafe, dělá spíš takové hrudky, mastné a hutné. Pak to vypadá na pokožce jako kafe a když se umyjete, tak to nechá jemnou, vláčnou a namazanou pokožku. Kdybych měla porovnat tuto skrabovací lásku s Markem a Frankem, tak bych řekla, že je to to samé... jen s malinkou odlišností. Tohle nejlépe voní, nejsilněji a navíc to není jenom kafe. Marka i Franka jsem měla základní variantu, kávovou. Tuhle mám taky základní, ale jejich základní varianta voní pomerančově. A nejsilněji a nejdéle a nejlépe. Není nakonec tohle to, o co nám při peelingování všem jde? Vonět jako pomeranč co nejdéle?

* dostala jsem k recenzi od Srub Love

11 komentářů:

  1. Já jsem rovněž peelingoholik, ale jsem na tom hůř, potřebuji je celoročně :) A taky mi nestačí jen tak něco... v neděli jsme byli na wellness a v sauně tam měli peelingový rituál. Dostali jsme misku se solí. Tou obyčejnou. Taková urážka :D A mám ráda, když je v tom něco neobvyklého, divného. Třeba hroznová semínka, nějaké ořechy nebo karob. Dokonce nejsem ani proti čerstvým domácím peelingům, ale musí to být něco extra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já už se asi dva týdny nepeelingovala a vůbec mi to nechybí. prostě teď budu mít na půl roku pokoj. jinak ale přesně, protože peeling musí něco spešl mít... jen cukr to nevytrhne.

      Vymazat
  2. Tak ja sa zas hanbim priznat, ale u mna to isti cukor, olej ked sa chcem akoze faakt rozsupnut, tak ta kava ��. Ale zas minam na ine kozmeticke nevyhnutnosti, to zas ten vesmir v rovnovahe musi byt, neze ne.
    Ale zaujima od veci, co ty a prve dojmy retnoloveho sera ordinary. Bo ruka ma svrbi, vsade fotky tych akoze lacnych flasticiek, ale normalnej recenzie nikde. Akurat nejake vyrazky sa komusi vyhodili po nom.
    PS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele a za mě the ordinary zatím jo. jako mám to na sobě teprve třetí den vlastně a jo dobrý. jen tedy je moje hodnocení dost ovlivněné tím, že paulas choice niacinamide byl pro mě dost průser... na což jsem přišla až teďkom, ale asi to fakt mohlo za moji špatnou pleť v posledních tak dvou týdnech. takže proti tomu hodnotím retinol od the ordinary jako nej.

      Vymazat
  3. Jé, takže i takový zkušený peelingovač, jako jsi ty, má za to, že nejlepší peeling je Pure Fiji? To mě těší. :) Já peelingů vyzkoušela jen pár a kdysi měla Pure Fiji z Ladyboxu. Přišel mi strašně super, ale říkala jsem si, že třeba najdu něco lepšího (a levnějšího). Takže nenajdu? (Taky nemusím solné peelingy).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj pure fiji (a možná i reinu) jsou nejlepší cukrové peelingy na celém světě! možná ceano je na tom stejně, ale to už se nevyrábí, takže to neplatí.

      Vymazat
  4. nejsi v tom sama, taky ráda peelinguji, cukr či sůl, to je mi celkem jedno a ráda bych třeba takový Bodhi and Birch či African Botanics :-) ale ta káva mě tedy až tak neláká...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bodhi mě nějak neoslovil, mi přijde opravdu slabounký...

      Vymazat
  5. Ja som bola tiež šialanec do pílingov aleodkedy som si sama spravila z kávy, nebaví ma za to míňať :( Ale zato akúpiť si miliónty prvý rúž, prečo nie :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kafovo-lógrový si taky občas doma udělám, ale i tak mě pořád baví si kupovat peelingy další a další a dražší a dražší... (kdežto rtěnky a překvapivě ani tvářenky mě za poslední půl rok moc neberou. nepotřebuji doktora?)

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...