středa 25. dubna 2018

Spotřebováno: Miss Spa a SynCare

No jo no, postavme se tomu čelem v březnu se mi moje nákupní chování trošku vymklo z rukou a nakoupila jsem toho hodně a pak jsem si dala pět minut na nádech a nakoupila jsem toho ještě víc. Zvláštní je, že navíc mám stále pocit, že se mi zásoby doma tenčí a že v podstatě můžu klidně nakupovat, protože mám sice třeba odličovací olej v koupelně, ale do zásoby nemám nic. No ale čísla nelžou, v březnu jsem koupila 64 nových kusů a spotřebovala pouze 22 (z toho polovina byly pytlíčkové vzorky).

Takže čísla, matematika a statistika nikdy nelže... a budu se snažit zkrotit své nízké pudy a nakupovací impulzy.

A abyste neřekli, že jsem vás o něco ochudila, tak jsem ty svoje nákupy vyfotila ze všech možných stran. Je tam nákup na Cult Beauty i s jejich gwp, ke kterému jsem se zase jednou odhodlala a asi toho zatím nelituji. Jsou tam moje nákupy na eBay, něco drogérky, zbytek doplňuje tradičně iHerb.






Ve spotřebovaných produktech se neobjevilo moc zajímavého, tedy z hlediska kvantity. Z hlediska kvality se tam ovšem ukázaly dva produkty dost výjimečné a opravdu uvažuji o tom, že si je pořídím znovu / v plném balení.


Platýnkové masky Miss Spa a Leaders Lifting: obě tyto masky jsem kupovala na iHerb v rámci akci zlevni-mi-to-poštovné-nebo-uvidíš.  Gelová kokosová lifting recovery mě dost překvapila, protože měla v sobě platýnko a na něm ještě igelit, který se musel sloupnout. Výsledky mi ale úplně k srdíčku nepřirostly, taková klasika obyčejná. Oproti tomu Miss Spa Age Defy mi přišla skvělá a dost dobře možná si ji někdy ještě pořídím znovu. Vlastně tedy jsem na tom už začala pracovat a pilně si shromažďuji i všechny další varianty této masky a možná se můžete těšit i na článek. Opravdu výsledky byly překvapivě výborné.


Elemental Herbology Facial Detox: bývala to moje nejoblíbenější jílová značka na problematickou pleť. Ale přestala jsem mít problematickou pleť, přestala jsem tuhle masku používat, protože to bylo zbytečné, až nakonec jsem ji tedy dopoužívala, protože mi přišlo, že se to začíná kazit. A jako jo, ona je fajn, ale plné balení vyjde prostě tak k té tisícovce, teď asi míň díky kurzu libru, no a prostě já už to asi moc nepotřebuji. Čímž jsem se tak nějak dostala k tomu, že vlastně tady zavrhuji svoji pomalu nejoblíbenější jílovou masku všech dob. Prostě se mi změnila pleť a nějak se nepotřebujeme.

Blossom Jeju 100% Pure Camellia Dry Oil: tento olej se mi bohužel zkazil a žluknul. Nebo bohužel... jako nevím, ono to nic nedělalo ani hned po otevření, prostě obyčejný průměrný olej, který nepotřebujete. Nepřišel mi ani nějak dry, obyčejný olej, tak maximálně dokázal zamastit a vůbec. Znovu to nepotřebuji a ani vy to nepotřebujete.


SynCare Glyco Retinal + C: krém je sice určený pro mladou problematickou pleť, ale já bych ho klidně brala. Obsah retinolů je docela na můj pokročilý vkus malý (0,12 %), vitamínu C je tam směšně málo (0,2 %), ale opravdu se mi to mazalo hodně dobře a přišlo mi, že jsem i viděla výsledky v důsledku používání tohoto krému. Přes všechny možné jiné aktivní retinoly, kyseliny, céčka a tak, co používám... prostě mi přišlo, že tohle mi něco dělalo a plnému balení bych se nebránila. Jasně, obsahuje to silikony, ale zase to nemá glycerin, takže ... zauvažuji o tom.

Oskia Renaissance Cleansing Gel: abych dneska jen bůhví jak nechválila, tak schválně vám napíšu i trošku málo, proč mi tento gel nevyhovuje. Jako on je super a opravdu bych chtěla mít plné balení. Má to super optimistickou oranžovou barvu, voní to super, má to úžasné složení, je to prohajpované, oblíbené na každém rohu, je to nutnost. Jenomže po smytí mi to nechává nechutný povlak na pleti. Spousta lidí si to právě chválí, ale bohužel tohle asi úplně nepřekousnu. Je to už můj třetí vzorek, vždycky ho někde dostanu... no a za mě je tento čistící gel fakt jedno velké ne.


12 komentářů:

  1. no, na prvej prednaske zo statistiky nam bolo povedane, ze existuje loz, hnusna loz a potom statistika...tak neviem ako je to s tou neomylnostou, ale spytam sa nejakeho statistika, jedneho som si vzala....
    a zaujimalo by ma co je to to co vyzera ako kompaktne meteority pre deti, pekne to je...
    lb

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to se tak říká: věřím jenom té statistice, kterou jsem si sama zfalšovala. takže své statistice věřím no.
      pokud to chápu dobře, tak ty meteority pro děti je essence rozjasňovač ten mermaid, limitku pořád ještě někde potkáš.

      Vymazat
  2. Na Oskia gel mame rovnaky nazor, tiez na nom nevidim nic vyninocne.
    Kedysi som ho mala v plnom baleni- bol to set masky, teloveho kremu a tohto gelu. Maska super, krem sa stal mojim oblubencom, ale gel bola katastrofa.
    Mala som pocit, ze sa to len klze po pleti a vobec necisti.
    Inac masky Miss Spa mam tiez objednane. Vsetky mozne druhy.
    Tesim sa na skusanie :)
    Lucc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za mě miss spa jsou fakt hodně fajn, už jsem doma nasbírala asi šest variant.

      Vymazat
  3. Vidím váleček! :O Prosím, můžeme se těšit na článek jak provádíš mezoterapii? O:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, no mám dermaroller už asi dva roky... a pořád se na ten článek úplně necítím. ale někdy možná bude.

      Vymazat
  4. Tak za mě Oskia naprosto skvělá, používám ráno, stáhnu teplým ručníčkem a super. Mám to velké balení a určitě pak koupim znova. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj. Ako je to prosím ťa s tým kremom Glycoretinal? Mna mýli, že je určený na den (má aj malé SPF8). Myslela som si, že retinaldehyd sa na dennom svetle stáva neučinným, alebo sa mýlim? Budem rada, ak by si mi vedela nejako objasniť :) vdaka. Miška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha. no já jsem si nečetla, kdy se má používat, a dávala jsem si ho normálně na noc.

      Vymazat
    2. no ja tiež uvažujem, že ho budem používať na noc (kupila som si pár vzoriek), i ked neviem či to s tým SPFkom je dobrý nápad. A o dennom použití si myslíš to čo ja? - že retinal bude neučinný?

      Vymazat
    3. no o denním použití si myslím asi zhruba tak to samé. nechci je samozřejmě podceňovat, možná to mají nějak stabilizované a vychytané... ale úplně bych tomu nevěřila. navíc není logické dávat retinol dvakrát denně, i studie prokazují, že při druhém použití se jen zvyšují ty negativní účinky a pozitivní jsou maximální už při použití jednou za den. vlastně mě ani nenapadlo to používat přes den.

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...