pondělí 15. září 2014

Bronzer od Sunkissed

Nebo tedy přesně se to jmenuje Metallic Bronze Blush. A dost to tedy odpovídá. Metalické to je docela hodně, jako tvářenka to jde taky použít a ta základní hnědá barva je spíš červená a prostě bronzová. Nechápu, proč se tolik bronzerů dělá spíš do oranžova, však červená v bronzeru je mnohem slušivější... a toto je naprosto dokonale hnědo-bronzová-červená. Navíc ten efekt... je prostě krásný, metalický, na sluníčku jak třpytící se hladina. A když se to smíchá s tou bílou, tak je to snad ještě krásnější. Ta žlutá je tedy fůj, to jo, žlutá by se měla vůbec zakázat v tvářenkách a bronzerech, já bych ji tedy zakázala i v makeupech, ale chápu, že tam má třeba i opodstatnění.

Tohle je můj nedávný nákup. A musím říct, že jsem za něj fakt šťastná, trošku jsem se bála, že to nosit nebudu, protože to bude moc metalické a prostě nepoužitelné. Taky jsem kolem chodila celé tři měsíce, vždycky jsem jedním prstíčkem hrábla, nejdřív tak nějak znuděně, ale čím častěji, tím víc se mi ten efekt líbil. Až nakonec jsem došla k závěru, že tohle prostě potřebuji. Ale jsem holka šetřivá, tak jsem si vzpomněla, že na FD tuhle značku přece mají... a tento bronzer tam mají jenom za dvě libry. No jako neber to a začala jsem si pomalu skládat svou FD objednávku. 

Nakonec jsem ale prostě nevydržela a koupila ho tady v kamenném obchodě. Ta cena tedy byla zhruba dvojnásobná, ale pokud vezmu v úvahu, kolik dalších blbostí bych na FD nakoupila... tak jsem v podstatě ještě ušetřila. Navíc tím důvodem, proč jsem si nakonec bronzer vybrala osobně normálně v obchodě, bylo to, že jsem si mohla vybrat konkrétní namíchání odstínů... a jasně, že jsem si vybrala to s nejvíc bílou. Protože ty žluté žilky jsou fakt nicmoc, takhle tam mám hodně bílé a můžu si míchat svůj osobní bronzer s růžovým podtonem... zbožňuji ho!

Jinak co? Výdrž je slušná, celodenní jsem ještě netestovala, ale celoodpoledne to dalo (zhruba od jedenácti do sedmi do večera). Docela to vydrží i jako oční stíny! Pro přirozený efekt to chce hodně rozmazávat, ale pak to vypadá dobře. Dokonce bronzer ani tak moc neupozorňuje na nedokonalosti, toho jsem se hodně bála skrze ten metalický efekt. Ale tohle vypadá dobře i na větším póru nebo menším pupínku. Navíc má tento bronzer opravdu příjemnou barvu... prostě bronzery do červena jsou ty nejlepší. 





Dole základní barva, uprostřed s bílou, nahoře se žlutou.



4 komentáře:

  1. Ja som si tento rok kupila bronzer od Alverde. Nie je taky vyrazny ako tvoj, ale pre mna ako zaciatocnicku v pouzivani bronzerov je vyhovujuci.
    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovědětVymazat
  2. To je teda pořádná divočina. Tmavé, lesklé, oranžové.... Až se mi z toho hlava motá.... :D

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá úžasně :) já jsem teď hodně používala bronzer od P2 z jedné letní limitky :))

    OdpovědětVymazat
  4. je úžasný! a divočina to až taková není... jen ta žlutá/oranžová? tak bez té bych se obešla. děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...