neděle 21. září 2014

Nourish Organic tělové máslo fíkové

* koupené na iHerb

To musím rychle napsat, aby to bylo autentické. Zrovna jsem si asi namazala naposledy. No ještě tam trošku je, to si nechám na takové to občasné maloplošné mazání... ale celé tělo jsem si právě namazala naposledy. Cítím se jako v bavlnce. Jak kdyby mi někdo potáhl kůži sametem a udělal ze mě nového avatara. Neskutečně hebká, jemná a spokojená pokožka. Která takto vydrží minimálně 24 hodin. Jo i ráno si budu připadat jako čerstvě namazaná a nejspíš se budu chtít někde pohladit... (tak nějak smyslně, doufám, že se nikdo nekouká) ... až tak ta pokožka bude jemná, bude to prostě svádět. Vzpomínám, vzpomínám a nejspíš je to moje první tělová kosmetika, se kterou si připadám tak jiná a hebčí.

Jako jsou tam určité nedokonalosti, to zase jo, ty růžové brýle si raději nebudeme nechávat na pořád. Třeba jako to balení je fakt malé, ono vypadá docela prťavé už na první pohled, když ale zjistíte, jak moc toho potřebujete na jedno namazání... no tak vám teprve dojde, jak drahou srandu jsem si to koupila. No dobře, zas až tak drahou ne, cena se pořád dá. 

Další věc je ta konzistence. Ona je hutná, naštěstí tedy není olejová, to je její jediné štěstí. Není ani vyloženě bambuckomáslová. Ale je mastná a hutná, dlouho trvá a je to docela dřina, než ji rovnoměrně rozdistribujete po žádané oblasti, dlouho se to vsakuje a mírně to umastí pyžamo. Nojono, to je toho, prostě něco za něco a ta hebká pokožka mi za to stojí. A pak mě tedy ještě mrzí, že vůně se těla nedrží, je cítit hodně jemně při mazání, ale pak už nic. To je zase docela škoda, bych fíku klidně přidala. Vůně je ovocná, docela autenticky fíková, není moc sladká, spíš exotická a originálně neotřelá, ale cítit je dost slabě... no klidně bych jí přidala.

Ale stejně, tohle tělové máslo jsem milovala celým svým kosmeticky promiskuitním srdcem. Asi příště na iHerb zkusím i další varianty. Taky tam vidíte to vanilkovomandlové nebo červenobobulové?





15 komentářů:

  1. Hmm tak teda ty jsi měla maximálně nalákala :)) Ta vůně musí být nádherná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vůně je super, škoda, že tak dlouho nevydrží.

      Vymazat
  2. Já jsem zrovna včera psala o jednom bezvadnem maslu od Balei. Taky zanechává jemnou pokožku az do rana, navíc i na pokožce voni, jen tedy co se tyče složení asi nebude úplne koser, což me osobne ale moc nevadí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. balea tedy na mě nikdy takovýto efekt neměla. neříkám, asi příjemná byla, ale abych i druhý den večer si říkala, že jsem se zrovna namazala... tak to tedy ne.

      Vymazat
  3. Zasa raz som sa utvrdila v tom, že na iherb sa dajú nájsť poklady.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj já tam taky nacházím pořád nové a nové poklady...

      Vymazat
  4. Tak to musím hned okouknout!;) Krém vypadá báječně. Mě poslední dobou nadchnul tělový krém od Betty Hula s vůní rumu a černého rybízu. Recenze u mě... http://wheretigerslive.blogspot.cz/
    Krásné dny, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bella hula znám, už jsem na to párkrát koukala, ale pak mi to pokaždé přišlo dost drahý. ale jako ta parfemace musí být geniální.

      Vymazat
  5. Od nich som mala figové telové mlieko, ale to nebolo bohviečo, dosť tam bol cítiť alkohol, takže som bola sklamaná, lebo som tešila na figovú vôňu. Možno ale od nich ešte vyskúšam toto maslo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mléko jsem nezkoušela, ale tohle tedy ani alkohol neobsahuje, rozhodně ho tam ani necítím, jen ta fíková vůně by mohla být tedy silnější!

      Vymazat
  6. kušuj babo! jsem si teď koupila melounové tělové mléko od Reniu, že se jako budu hýčkat a udělám do sebe investici (mám strašnou spotřebu tělových mazadel) a teď jsi mi udělala čáru přes rozpočet, páč tohle mi přijde dle Tvého popisu 100x lepší a nutně to potřebuju :D chjo ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. reniu voní líp a dýl. ale tak moc prostě té pokožce nedá.

      Vymazat
  7. Já tyto balzámy nemám ráda. Zkoušela jsem sice od jiné značky, ale byly strašně mastné a trvalo, než se do kůže vstřebaly. Jediné co používám tak je bambucké máslo a pro syna mám tělový balzám od Onclé , který se rychle vstřebává a taky ho dobře ho promaže :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...