neděle 11. května 2014

Bilancuji duben

Já úplně to vidím, že se zase někdo zeptá. Jakože fakt. Protože, a to přiznávám klidně i já sama, tento měsíc ta moje spotřeba není úplně normální. I na moje poměry je mírně ... ehm ... velká. Takže vlastně jak. Jak jsem to udělala?

To je jednoduchý. Na začátku tohoto roku jsem si slíbila, že se budu snažit držet tyhle bilance alespoň vyrovnané, když ne rovnou v mínusu, což by byla samozřejmě ideální varianta. A já se fakt snažím. Třeba jsem úplně přestala nakupovat kosmetiku na eBay. No úplně ne, ale skoro jo. A třeba zrovna v dubnu mi z netu nepřišlo vůbec nic. Jen jeden balíček z FD a ten byl stejně zatoulaný z března. Jenomže pak se mi stala taková nemilá věc. Ani ne pak, jakože spíš nejdřív se stala taková nemilá věc. Šla jsem do drogérie. A asi bylo nějaké zatmění hvězd nebo prostě slunce bylo v souhvězdí Zbytečných nákupů nebo měsíc v kupoletě Zatmění rozumu nebo tak nějak prostě. A koupila jsem toho hodně. A to se opakovalo ještě dvakrát. Takže uběhl první týden měsíce a já měla doma hromadu drogérkových nákupů, kterým jakože neholduji a zpětně je hodnotím jako naprosto zbytečné. Třeba ten nude lak Catrice nejspíš už nikdy nenalakuji, protože je to mrcha. A v bioKotvě jsem toho taky nemusela tolik kupovat, zas to je taky pravda. Minimálně ten peeling Saloos jsem si mohla odpustit, protože Saloos nesnáším. A je to venku, nesnáším Saloos. No takže abych si vyrovnala karmu a srovnala čakry, tak jsem si řekla, že prostě takto ne. Nebudu na konci měsíce v plusu jen kvůli kreténským drogérkám a debilnímu Saloosu... to mi za to fakt nestojí. To bych snad raději všechny ty Catrice a essence tvářenky a laky na nehty vyházela rovnou do koše. Stejně je nikdy nebudu používat, tak co už. Jsem nakupovala jen pro to nakupování.

No a tedy jsem zase nějak odbočila od tématu... jsem to vyřešila tak, že jsem do koupelny nastěhovala vzorky a poloprázdná balení. A proto konečná čísla vypadají, jak vypadají. Nakoupeno 29 a vidíte, jak pěkně jsem vám to nafotila? No pěkně ne, je to dost zamlžený, ale přehledně! A něco možná na těch fotkách chybí, ale to nevadí, to si domyslíte. Spotřebováno 34 kusů a 4 jsem darovala. Takže konečná bilance je velmi příznivá v prospěch prostoru u nás doma... mínus 9 kusů!





Začneme zvolna tím, co jsem darovala.

** Auroville aloe vera gel mi ucpával póry, takže to je jasňačka.

* Mangové máslo jsem nechápala k čemu je jinýmu než k DIY, žeano, taknediky.

O ? Holika Holika BB krému Meduňka prohlásila, že to je snad nejhorší BB, co kdy zkusila, tak jsem si ho doma rok skladovala, abych vyzkoušela a nakonec darovala neotevřený - nevyzkoušený.

* CC krém Etude House jsem darovala sice vyzkoušený, ale naprosto zbytečný, protože to nekryje, ucpává to póry a jako bonus to sice vypadá pěkně v tubě, ale také pěkně mastně na obličeji.




Tady máme první várku lahviček, které byly poloprázdné už minulý měsíc.

**** Ceano Body Sugar Scrub Grapefruit jsem si šetřila, že tak hezky voní, ale nebylo prostoru na hrdinství, takže musel jít.

* Ziaja Krémové mýdlo arganové je úplně obyčejný sprcháč, ale alespoň mi docela voněl.

**** Yves Rocher Tradition de Hammam sprchový olej mám prostě ráda. A nemůžu vyloučit, že si ho někdy klidně i koupím v novém balení. Jen tedy... taky vám přijde, že to vyrábí pořád míň a míň voňavý? Mi přijde, že první lahvičku, co jsem kdy měla, jsem mohla chodit očuchávat pořád a navíc byla jemně cítit i z pokožky a při sprchování provoněla celou koupelnu. U druhé lahvičky to samé. U třetí to už bylo slabší. Tato moje čtvrtá nevoněla skoro vůbec. Jen když jsem si to nalila do dlaně a fetovala. Fakt slabota. Je dost dobře možné, že možná si to už ani nikdy nekoupím. Protože kupovat si sprchový olej, který mi přijde úplně zbytečný a kupuji ho jenom kvůli jeho vůni, a aby ten olej potom vůbec nevoněl... jo tomu se teprve říká zbytečný nákup.

***** ebelin odlakovač... jiný už si nekupuji. Ani nevím proč, asi kvůli těm malým lahvičkám a taky mi voní. Ale jsem si naprosto jistá, že tuhle pumpičkovací variantu si už nekoupím nikdy, protože to stříká všude. A pak když to je prázdnější, tak to nestříká skoro vůbec. Fakt vymazlený to balení je.




To takové Gwdihw Nail Wizard si nekoupím docela určitě už nikdy. Tohle první jsem nesnášela a nakonec jsem si tím namazala nohy... jen aby to bylo už pryč.

O ** Crabtree&Evelyn Frosted Berries krém na ruce vám asi nic chytrého neřeknu. Nebyla to ta nej vůně od C&E, ale ta nejhorší taky ne. (Jo a podle všeho jsem asi přeci jen nevděčná, krém jsem si nechala a vymazala na sebe.)

**** Rexona Maximum Protection modrá špatná naopak nebyla a fakt mi přišlo, že pocení zabránila.

*** Eveline zahřívací gel byl super zahřívací odvaz... takže možná někdy zase?




***** Light Mountain henna Light Brown by nebyla špatná, jsem si koupila už i nové balení, ale strašně rychle se vymívá. Asi zkusím ještě něco jiného nebo se vrátím k TANF.

***** Pure Fiji  šampon Starfruit jakože miluji. Není k tomu moc víc co dodávat. Vtipný je, že všichni kolem mě to vědí a pořád mi tyhle malé lahvičky nosí. Nebo posílají poštou. Nestěžuji si.

* Biosilk Silk Therapy jsem asi nepochopila. Víte, jak všichni vždycky tvrdí, že stačí malá kapka a že to vydrží na věky. Tak přesně tak jsem to dělala a s mými vlasy to nedělalo nic. Pak jsem si tedy řekla, vyzkoušíme, alespoň se to spotřebuje... a dala si toho do vlasů tunu. A nebylo to špatné, vlasy byly hebké, hedvábné, krásné. Ta malá lahvička mi v takovém případě stačila na asi čtyři použití, takže po dvou týdnech byla pryč. Jo a nechaly jste někdy Biosilk nalitý na poličce zaschnout? Že to dělá super gumové novotvary! Tak něco takového si asi na vlasy dávat nechci a koupě plného balení mi nepřijde jako dobrý nápad.




* La Roche-Posay Serozinc pořád nechápu. Je to moje druhé balení a pořád nic. Jen se mlátím do hlavy, že jsem si ty lahvičky koupila tři! (A tedy na půl se tak nějak bojím, že až mi dojde třetí balení, tak se teprve ukáže, jak moc super je... a mojí pleti to třeba bude chybět. A pak budu muset všechny škaredé věci, které jsem o Serozincu kdy řekla, odvolat. No ale tak daleko zatím nejsme, takže zůstaneme u toho, že Serozinc je dost zbytečnost.)

** Palmer's Purifying Mask... ale jakože proč ne. Je to lepší než Freeman masky. Ale ty jsou zase zábavně barevnější.

* Yves Rocher Cure Solution maska byla neskutečná blbost a nedělala nic. Pro * Yves Rocher Cure Solution 24-hodinové antioxidační sérum platí to samé. Jak moc miluji krém z této řady, tak moc zbytečné mi přijde cokoliv jiného. Jo a tedy nevím, jestli se to jenom přejmenovalo nebo i nějak přeformulovalo, ale tato řada byla inovována jako Elixir 7.9.




*** libebit bahno z Mrtvého moře bych si klidně někdy zopakovala.

**** MyChelle Clear Skin Serum jsem si zatím nezopakovala. Ale pokud se mi někdy zase začne kazit pleť, tak toto bude první, co zkusím.

*** Hada Labo Arbutin Whitening Lotion... no budu si stát za svým názorem, že lotion je obyčejný staroevropský tonikum. A budu si stát i za tím, že Hada Labo není ničím nijak extrémně výjimečné. Jako tonikum to práci asi udělá, proti němu nemůžu říct ani slovo, ale must have v něm taky nevidím. Navíc jsem měla zrovna tu bělící verzi, která by měla urychlovat hojení a tak... no tak to ani omylem. Neurychlovalo se nic. Nebělilo se taky nic. Mě to tak otrávilo, že po pár týdnech jsem Hada Labo přestala používat a zbyteček na sebe vyšplíchala náhodně, prostě jen proto, aby to už bylo pryč.




Další dvě zbytečnosti. Oční masky považuji za blbost. * Le Chaton Mladé oči nebyla výjimkou.

Od * Baby Foot jsem čekala hodně. Všechny ty fotky před - po - mezi - během a tak ve mně vzbudily hodně velká očekávání. No a co myslíte. Regulérně jsem se oloupala mezi prsty, protože tam je to asi fakt potřeba, tak tam to bylo maso. Zbytek nohou tedy nic moc. Něco málo se, když jsem tomu pomohla, odrolilo z achilovky, něco málo po stranách. Ty hnusné ztvrdlé paty, které by se logicky měly oloupat nejvíc... aby byly ve výsledku baby... tak s těmi se nestalo nic. Jen byly pořád hnusnější a hnusnější. Pak mi trvalo asi týden je dát hoblováním tak dvakrát denně alespoň trošku do kupy. Tohle byl fakt povedený pokus.




***** Missha ChoBoYang mám ráda. Hodně. Jsem si dokonce na začátku tohodle roku koupila nové balení, jen tedy ve formě pytlíčkové, protože to tak vyjde levněji. (10 pytlíčků po 1 ml za $3).

**** Etude House pralinkové linky se se mnou rozloučily. Stalo se, co se stát muselo, vyschly. Škoda no, srdnatě jsem s nimi malovala do posledního dechu.

***** Thierry Mugler Angel je pro mě hodně zvláštní vůně. Když jsem k tomu čichala poprvé, tak mi bylo úplně jasné, že tohle tedy ne. Je to moc sladký, moc bordelový, moc náročný. Ale občas jsem jí dala šanci... a nakonec jsem se na ni vyloženě těšila. Aliena mám asi přece jenom radši, ovšem Angelo se mi už taky líbí. Tím to ale končí, protože plné balení si fakt kupovat nebudu. Nesnáším ty Muglerovské obaly. Jsou hnusné, nepraktické, kýčovité. Ale ne dobře kýčovité, takové snobsky kýčovité, podívejte-já-mám-Muglera kýčovité. Takové jiné, ale nedobře jiné, jiné jakože podívejte se chci být cool a jiná, ale jinakosti se v podstatě bojím, takže chci být mainstreamově jiná. Mají různé hrany na různých místech, nestojí rovně nebo vůbec nestojí. Když stojí, tak nejdou položit. A vůbec vypadají fakt divně. Možná bych si ale mohla na eBay zase někdy vydražit tyhle vzorky. (Tak jo, tak jsem nějaký vyebayovala rovnou, abych na to nezapomněla.)




No a na závěr si dáme nálož vzorků.

Nemám ráda Saloos, ale *** Saloos Hydrofilní odličovací olej Granátové jablko tak špatný nebyl. Hlavně mi voněl. A bylo to dost nostalgický, zavzpomínala jsem na dobu tak před deseti lety, kdy byly hydrofilní odličovače Saloos mými odličovači číslo jedna. * Saloos Sprchový olej Celulinie mi nevoněl a ze vzorku jsem fakt hodně účinků na celulitidu zpozorovala.

** Caudalie Purifying Mask byla taková obyčejná, navíc ten vzoreček mi pomalu ani nestačil na jeden obličej.

** Oskia Perfect Cleanser mi jen připomněl, proč mám tak ráda mýdla na obličej. Tohle asi fakt nemusím.

* RMS Beauty Raw Coconut Cream je prostě obyčejný kokosový olej s hodně neobyčejnou cenovkou. Nenechte si kýmkoliv kdykoliv namluvit, že je to něco naprosto revolučně jiného už jen proto, že se to jmenuje krém.

** Juice Beauty Green Apple Peel Sensitive byla hodně silná a asi ty zážitky nemám v plánu opakovat.

**** OhSudz All Natural Liquid Foundation light-cool bych si naopak klidně zvopákla.Erzulie makeup ani omylem.

**** Just Pure Minerals Angel Setting Powder si koupím, jakmile budou mít nějakou slevovou akci. Na JPM moc často nemívají, čekám třeba až na Black Friday nebo Vánoce, ale nevadí... já si klidně počkám.

La Roche-Posay Cicaplast jsem se fakt snažila spotřebovat, umístila jsem ho před rokem do koupelny, že to jakože někdy dám. No za ten rok jsem ho použila asi pětkrát, pokaždé mě úplně stejně štval a neudělal vůbec nic... jsou prostě věci, které se nemění.

A na závěr jsem si zase nechala takovou perličku. Hříšně drahou nutnost. **** May Lindstrom Problem Solver byla hodně zvláštní. Jak jsem tady minule nadšeně mlela o tom medovém bahně od May... tak tohle se mi taky líbilo. Úplně super to vonělo. Zakouřeně a divoce. Na obličeji to bylo dost zvláštní. Při nanášení to bylo v pohodě, na obličeji to bylo v pohodě, ale při smývání se něco stalo. Nějak to asi zreagovalo s vodou a najednou to začalo pálit. Strašně mi to podráždilo oči, pár minut jsem je ani nemohla otevřít. Jo a taky by to prý mělo bublinkovat při nanášení. Tak to jsem si nevšimla, asi to bublinkovalo až při smývání, proto to tak štípalo? No nic. Po použití jsem byla hodně červená, to se mi moc často nestává. Navíc jsem si masku Problem Solver schovávala na okamžiky, kdy budu mít nějaký ten problém, který bych ráda maskou vyřešila. Takže jsem čekala opravdu mnohá řešení, ale červenání mezi ně nepatřilo. Hned po smytí mi ty účinky prostě nepřišly nějak ohromující. A rozhodně by mi nestály za ty peníze. No a tak jsem to raději nechala, namazala se a šla spát. Ráno jsem se probudila s úžasnou pletí. Alespoň taková je dokonalá pleť v mých představách. Jemná, hladká, vyhlazená, bez jakéhokoliv pupínku, s naprosto sjednocenou barvou, lehce matná, ale rozhodně ne nudná, spíš sametová. prostě taková, že ani nic nepotřebuje. Nechcete ji umývat, nechcete ji ani namazat, rozhodně nechcete na ni dát ani makeup ani korektor. chcete ji prostě mít přesně takovou, jaká právě je (no u mě bez pár pigmentových skvrn, které mizí ale sakra pomalu)... no a tím asi skončíme. K tomu prostě není už nic víc co dodat. Navíc možná se mi to jenom zdálo, co asi tak všechno člověk pozná z jednoho použití pleťové masky. Velké kulové! Ale chci ji!

49 komentářů:

  1. Ty máš ale takový štěstí, že si neberu nic osobně.... A zrovna dneska bych řekla, že hvězdy nic moc teda... S tím pálením a následně krásnou pletí - Míša mi říkala, že jí to samý udělal tonic Naobay a že prý se to občas stane, že to v tý pleti něco aktivuje nebo co. Tak nevím, možná jo. Mi se to zatím nikdy nestalo, pokud mi pleť něco podráždilo, tak prostě podrážděná zůstala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. simtě, zas tolik jsem toho snad neřekla. jinak jsem doma hledala vzorky naobay a nevím, kam jsem je dala. tak asi nic.

      Vymazat
    2. Já jsem s tím spokojená. Akorát ten bělící krém asi trochu funguje, mám divnou barvu, to se mi moc nelíbí, takže to pro mě nebude, ale jinak je super příjemný.

      Vymazat
    3. Na mě ten bělící taky funguje, ale v pozitivním smyslu, docela solidně zmizíkuje fleky po roznípaných pupencích. Možná ani nebudu potřebovat ten Argital.. škoda.

      Vymazat
    4. jsem měla ten bělící a ho nemůžu nikde najít. tak jdu asi znovu pohledat...

      Vymazat
    5. Jetě jeden mám neotevřený, zájemci ráda poskytnu...

      Vymazat
  2. Proč já mám vždycky pocit, že půlku tvé koupelny potřebuju? Pure Fiji starfruit kondiš se mi doma válí docela dlouho, mám ho akorát na fetování té fajne vůně.. ale mileráda ti ho daruju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt jo? já mám zase občas pocit, že bych se ráda minimálně půlky věcí z koupelny zbavila. nějak mi tam dochází místo. ale zatím to nedokážu.

      Vymazat
    2. tak až to na tebe příde, víš, na koho se obrátit..

      Vymazat
    3. Mě začíná pěkně vysírat, že nepoužívám nic na vlasy... :-) Si musim pořídit aspoň Eliaha, to by nemuselo být nic proti ničemu...

      Vymazat
    4. Vidíš, vyměníme si to.. já jsem v pátek najela na sodu a ocet. Jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží. Tak prášek jako prášek, jsem zvědavá na tvoje dojmy.

      Vymazat
  3. Od Wild Ferns som si kúpila tuhé mydlo. Ak je to toner, čo si si kúpila, nad ním som tiež rozmýšľala, ale mám z iherb aktuálne 4 bandasky tonerov (každý cca 300 ml), čiže racionalita zvíťazila - aspoň raz!:) Od evolve tiež niečo chcem, asi peeling..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsi s mýdlem spokojená? Tuhle na mě mrkalo na feelunique, ale odolala jsem. Tonikum mě také láká, ale nechce se mi dávat tři stovky za něco, co obsahuje Cl**** a cokoliv končící na -ethanol.

      Vymazat
    2. wild fernes tonikum jsem dostala... a tedy musím říct, že akorát včas, takže jsem ho už nastěhovala do koupelny. evolve peeling mám taky doma, ale ještě na něj nepřišel čas.

      Vymazat
    3. Mydlo som zatiaľ neskúšala, čakám, kým naň príde čas..:) Som zvedavá, ako na mňa bude pôsobiť niečo s manuka medom, keď všade čítam samé chvály.. Aj keď jeho obsah v mydle bude asi diskutabilný...

      Vymazat
  4. Vidím na fotce Wild Ferns tonikum, už jsi ho zkoušela? Mně udělal podobnou paseku, jakou jsi popisovala May Lindstrom Problem Solver (plus mi teda vyskákaly pupínky), ale narozdíl od tebe mi to všechno zůstalo a za opětovné použití jsem si nadávala... Jinak štípání a zčervenání se mi kdysi podařilo vyvolat tarikou, ale ta pleť po uklidnění byla suprová. Bohužel už teď takové účinky nemá, ale stejně ji jednou za čas moc ráda použiju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už jsem ho zkoušela. a tedy přistupuji k němu opatrně, ale zatím se nic nekoná, ani pozitivního ani negativního. zatím to vypadá dost dobře. tak jsem ho nastěhovala do koupelny a uvidíme...

      jinak tariku mám taky doma, to bych mohla konečně někdy vyzkoušet.

      Vymazat
  5. Mně spíš přijde, že ten sprchový olej od YR dělají míň a míň hydratující... Dřív krásně hydratoval a teď se po sprše s ním musím mazat hned, jak vylezu :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak já nikdy neměla pocit nějaké extrémní hydratace, takže v tomto ohledu nevidím změny. ale určitě je podle mě slabší ve vůni. no... takže asi fakt jdou s kvalitou dolů. to docela zamrzí.

      Vymazat
  6. tak lahvičku Pure Fiji šamponu z LB tu mám ze 3/4 plnou, klidně pošlu ;) balení Ebelin odlakovače je na přes držku, vůbec jsem ho kvůli tomu nepoužívala, jenže mi při odlakovávání došel aktuální pomocník (jedna ruka odlakovaná, druhá ne :D), tak jsem po něm musela sáhnout, páč jiné náhrady nebyly k mání ... no a nejdřív jsem vynervila a pak jsem ten idiotský mechanismus odšroubovala a byl klid ;) teď ho vesele používám bez něj, akorát má teda docela široké hrdlo, takže se s ním musí opatrně ... a díky, že nemusím toužit po Serozincu, jsem si zase říkala, jak všichni po něm šílí, že to nebude až taková hitpoška ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sranda... taky jsem si ten odlakovač koupila, použila a založila, protože se to nedalo používat. a pak jsem ho vytáhla, když mi došel odlakovač. a pak jsem se zbavila supercool mechanismu pumpování a dopoužívala normálním způsobem. (jo a tedy ten mechanismus mi navíc protíkal, takže asi polovinu odlakovače jsem si vylila do tašky)

      serozinc... fakt nevím, ale za šílení to nestojí.

      Vymazat
  7. Ten peeling od Saloos jsem si taky ted koupila a to je jinak taky moc nemusím.. Ale vonelo to vazne jako mojitz, tak jsem to musela mit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale jo, voní to docela pěkně. jen mi tedy přijde, že by to mohlo peelingovat víc.

      Vymazat
  8. A do háje! Kdo si zrovna nedávno koupil CC krém od Etude House? No jasně, já, tady se hlásím! :-( Teď se vyloženě "těším", až ho vyzkouším... :-D Měla jsi taky tu variantu Silky? Jo a Serozinc mám taky, sice první balení... ale nedělá mi nic. Jakože absolutně nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měla jsem obě varianty. glow/dewy jsem se zbavila. silky jsem si zatím nechala. ta alespoň vypadá hezky na obličeji. sice moc nekryje, ale vykouzlí takovou sametovou tvářičku. no ale ucpává mi póry.

      Vymazat
    2. Uf, tak aspoň že tak... uvidím, jestli mi taky bude ucpávat póry (doufám, že ne). :-)

      Vymazat
    3. ta silky se mi na obličeji fakt líbila, proto jsem si ji zatím i nechala. s těmi póry to musím ještě prozkoumat víc, zkoumala jsem to během PMS, což asi není zrovna směrodatný. vím mi vadí to, že skoro vůbec nekryje. ale zase na druhou stranu, já zrovna teď krytí až tak moc nepotřebuji... takže tomu dám ještě šanci.

      jo ale verze glow byla fakt hnusná. asi něco jako garnier bb... moc jsem nepochopila v čem je přidaná hodnota toho, že se tím namažu.

      Vymazat
  9. mladé oči mě hodně zaujaly!! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nenene, ten závěr jsem NECHTĚLA číst!

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem mrtvá smíchy..nejvíc je baby foot,já nevím já na ty hnusný paty musím jedině pemzu a pak namazat..jakože samotný cokoli,nepomůže nic...ale v zimě jsme byla měsíc a půl nemocná a chodila bosa...boty mé nohy nepoznaly...a paty byly jako nové...a ten sprcháč od Yves by měl cenově spadnout,protože za ty peníze..jako vůně krásná,ale je to fakt jen na ten fet po dobu mytí...jenže za ty peníze čekám trochu víc...mám druhý balení,ale už asi končíme. A Thierryho můžu a flakony do kabelky jsou dost na prd,ale takovejch je víc...co takovej Marc Jacobs s těma umělejma pugétama,nechtěj to dávat do tašky 100ml...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jakože YR je fakt hrůza, protože za ty peníze... nicmoc. jen ta vůně. a vlastně ani vůně už není, co bývala.

      flakonky do kabelky mi nevadí. u muglera mi jde fakt jenom o tu vůni, takže naopak se mi ty mini líbí. je nosím v každé kabelce pomalu (a pravidelně je ztrácím). marc jacobse mám doma taky někde mini... a to mi voní tak tuctově, že jsem ji snad i vyhodila.

      Vymazat
  12. já myslela, že ten "seronic" jsem pohanila jen já... i když já o něm možná ani raději moc nepsala, abych se nerozčilila, co jsem to zase koupila za blbost :D
    jo a to prohřívadlo na celulitidu od Evelin c. mažu teď, nakonec jsem ho sehnala v nové Tetě a musím říct, že topvetackej celustin mě hreje vic, jejich klasickej skoricak min...
    Hada Labo mě mrzí, že se ti neosvědčilo....
    MyChelle jsem ukořistila nedávno, když na něj byla na Feelunique 25% sleva, tak mažu, ale nějak nekrásním... asi nějaký vopruz období či co....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene. serozinc i pomlouvám i já, kde můžu. jinak hada labo nebylo úplně špatné. jen se nedostavil prostě ten wow efekt, který jsem čekala. zas taková přehypovaná blbost, co je vlastně docela v pohodě, kdyby nebyla tak přehypovaná.

      Vymazat
  13. Týjo a já zase Oskia Prefect Cleanser miluju a moc, ačkoliv Aromatherapy čistící balzám je taky hodně boží...Jsem hodně zvědavá na slavný čistící balzám od Omoroviczy, chtěla jsem ho dlouho zkusit v té sadě no a teď jsem měla nějaké zatmění a vzala ho naslepo(sleva, peníze z brigády na ruku a špatná nálada no..:D) Matně si pamatuju, že jsem tady u tebe někdy slintala nad nějakou jeich sadou, balzám si zkoušela?Hlavně mi teďka neříkej, že za to nestojí. A tu May musím zkusit, budu objednávat z beigncontent tak musím vzít i ty vzorky, hlavně to medové bahýnko...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no... to já spíš zjistila, že mi čistící gely nevyhovují. všechny nechávají takový povlak na obličeji, prostě není nad nějak to suprčupr mýdlo. takže proti oskia v podstatě nic nemám, spíš mám proti té formě. takže jsem to potom používala spíš na odlíčení... a to znám zase lepší krémy na odlíčení než oskia.

      jj omorovicza mám doma. už na něj skoro došla řada.

      Vymazat
    2. Jasný, já mám ten pocit celkem ráda, ačkoliv je pravda, že mám raději balzámy bez včelího vosku, které ten povlak zanechávají mnohem méně...Ale zas mám spíše sušší pleť, tak je to možná také tím.
      Chtěla jsem se zeptat na tu masku od Juice Beauty, leží mi doma na poličce a chci ji vyzkoušet, ale něco mi říká, že to označení !sensitive" nebude až tak jemné.Je hodně silná?V porovnání třeba s Elemental Herbology, Oskii apod...

      Vymazat
    3. tak jakože Juice Beauty není sensitive ani omylem. je to první kyselinová maska, která mi spálila obličej. sice jsem nebyla červená, ale fyzicky mě bolel obličej asi dva dny. jako napůl to je i moje chyba, protože absolutně nedodržuji doporučenou dobu působení. ale třeba EH, Oskia nebo Evolve si klidně nechávám i půl hodiny a nestane se nic negativního. takže asi tak o jemnosti Juice Beauty. (mám totiž hroší kůži, takže si to dlouhé působení kyselin můžu klidně dovolit bez následků.)

      Vymazat
  14. Bylo to dlouhé, dočetla jsem to dokonce a bylo to dobré :) Ten Decleor mě trochu trápí...po něčem od nich teď toužím. Uvidíme...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vím, bylo to dlouhé. až trapně. no a decleor bude doufám super... uvidíme.

      Vymazat
  15. jo jo, minuly mesiac sa nieco dialo, pretoze som mala viac akutnych nakupovacich zachvatov, nez je u mna obvykle. Az ma to trochu vydesilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale ty záchvaty byly fakt až divné. už dlouho mě to takto nepopadlo v obyčejné drogérce.

      Vymazat
  16. Inak ja mám paradoxne s cicaplastom velmi dobré skúsenosti. Pouzivam ho na vyrazky resp.flaky, ktore mi po nich ostali a velmi pekne zabera.Kedysi som pouzivala 70 eurovy dermatix a tato 12 eurova zalezitost mu uplne konkuruje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no mně to právě s fleky nedělá nic. a navíc to odporně lepí. a je to na můj vkus moc silikonové.

      Vymazat
  17. No, tak ja mám svoju prvú fľašku YR sprchového oleja a a vonia fakt výrazne. Už ho mám doma ale asi pol roka a nie je až tak dávno, čo som ho otvorila. Možno tie ďalšie novšie už fakt tak nevoňajú, čo je divné a keď nie kvôli vôni, tak kvôli čomu inému ho kupovať, že.
    Keď som u teba prvý krát čítala o MyChelle, musela som ho mať, používam tretí týždeň a bola som rozpačitá. Po prvých rázoch som nadávala, že to boli vyhodené peniaze, žiadny extra efekt som si nevšimla, ale čím dlhšie ho používam, tak sa mi nenápadne pleť lepší, takže dík za tip. Inak ti tie zásoby teda vôbec nezávidím, ja som nervózna už len z toho, že mám viac jak dva sprcháče doma a chcem sa toho čím skôr zbaviť:D Jedine tak Silk Naturals, ale to je už mimo tohto článku:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé.... to jsem ráda, že někomu mychelle taky vyhovuje. na mě tedy měl asi rychlejší účinky, ale fakt jsem si tohle sérum nemohla vynachválit. dokonce jsem na něj byla pár týdnů až nezdravě fixovaná.

      každopádně ten YR budu muset prozkoumat. asi to půjdu ještě někdy do obchodu očichat... jak na tom tedy je.

      Vymazat
  18. A čím měl být ten Holika Holika BB tak špatný? Já měla verzi Watery a byl naprosto dokonalý! Zrovna mi nedávno došel a chci ho zase!

    YR sprcháč mám nový neotevřený doma, dostala jsem ho, jak byl posledně zdarma k nákupu, ale jak jsem tu už někdy psala, mně prostě smrdí, já si nemůžu pomoct. Mileráda Ti ho pošlu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele já fakt nevím. měla jsem tento Petit BB 30ml Clearing SPF30 PA++ Fresh Sebum Control Cream a tedy musím říct, že jsem ho věnovala dokonce zatavený, ani na ruku jsem ho nezkoušela. to jen Meduňka to o něm povídala.

      no a pokud se chceš opravdu zbavit smradlavého sprcháče, tak já ho velmi ráda adoptuji! to zase jakože nežene.

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...