čtvrtek 4. prosince 2014

Nákup, kterého asi nejvíc lituji!

* koupené na matas.dk

Nojo... už je to tak. Super extra přírodní složení, které tedy při bližší prohlídce až tak super přírodní není, ale u Tromborgu by ho za takové rádi vydávali. Už jenom ten marketing kolem, jakože scandinavian mood, což má asi znamenat, že to je to ultra mega hygge neboli relax... no kdo by odolal. Já tedy odolala, protože ceny... no přívětivé nejsou a jsou nastavené přesně na té výši, abyste si to nekoupili jen tak, abyste si mysleli, že jde o něco výjimečného, že nic obyčejného nemůže stát tolik a že vás prostě po nákupu čeká jedna velká nirvána, alias veliké hygge. Celý ten uměle vyvolaný pocit převáží i to, že balení je v podstatě dost hnusný, z levného kraje a že rozhodně těm penězům neodpovídá. Takže jsem odolala.

Jenže pak jsem se procházela po kodaňském letišti, když jsme čekala na přestup... a zkoumala jsem duty free, prstíčkem jsem hrábla do této masky a byla jsem lapená. Ta konzistence se mi strašně líbila. Byla jak Mask of Magnaminty od Lush, ale lepší, hladší a sametovější na dotek, ovšem s dostatečně škrábajícími zrníčky. Prostě tak akorát a naprosto tak akorát zajímavé, abych na to pořád myslela. Nekoupila jsem, čehož jsem litovala, protože jsem masku nedokázala dostat z hlavy a na tom letišti vycházela určitě levněji, snad za 260 DKK? 240 DKK? tak nějak. No ale nekoupila jsem, pořád jsem nad tím přemýšlela, až jsem jednou tu objednávku v nějakém pomatením smyslů odklikla na Matas.

A fakt to ale za to nestálo. Balení sice pevné, ale žádný luxus z toho nekouká. Maska/peeling naprosto průměrný. Zpětně mi přijde, že tester na letišti musel být zkažený nebo prostě ovlivněný vnějšíma okolnostma, protože tohle je naprosto průměrná konzistence. Prostě krém se zrníčky. Zrníčka jsou navíc docela veliká, rozhodně bych to neoznačila za luxusní scandinavian mood zážitek, spíš je to takový "no hlavně opatrně, tohle docela škrábe" zážitek. Určitě to není určené pro časté použití a hlavně opatrně!

No jsem hodně blízko tomu značku jako takovou zatratit. Zařadit jako předraženou záležitost... i přes to velmi lákavé scandinavian mood. Zatím to neudělám. Mám doma ještě čistící pěnu, možná mě ta přinutí změnit názor? Navíc možná někdy příště, až bude příležitost, koupím parfém, který mi voněl opravdu hodně a nedokážu ho dostat z hlavy. No uvidíme, rozhodně tento peeling za moc nestojí...







Je mi jasné, že tento článek je fakt megaužitečný, protože Tromborg tady máme na každém rohu a všichni ho chcete koupit, že ano. Ale tak nevadí... Ovšem kdyby náhodou, tak jsem vám našla e-shop, co zasílá po Evropě.

Nákup čeho drahého jste v tomto roce olitovali vy?

Někdo?

Alespoň něco?

Ať v tom nejsem sama.

11 komentářů:

  1. Já nejvíc litovala černé masky Origins. Všichni slibovali zázraky a víme, že já zkusím cokoliv, abych se zbavila černých teček. Tak jsem tu masku koupila na Boots, zaplatila šílený prachy vzhledem ke kurzu libry...a udělalo to prd. To jsem byla tenkrát hodně naštvaná...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo... černá maska Origins se mnou taky nic nedělá. a taky jedna velká lítost. i když tedy její cena je asi poloviční oproti Tromborg zázraku.

      Vymazat
  2. Strašně mě zklamala Erase paste od Benefitu. Na to jak o ní některé bloggerky básní, vůbec nestojí za to. Benefit taky není právě levná značka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo... to mě docela zklamaly Benefit tvářenky. vůbec na mně nedrží. takže chápu.

      Vymazat
  3. tak od pohledu ale fakt vypadá dobře... škoda, že nic nedělá. Parfém by byl asi bezpečnější volba, pokud voní a drží, tak se na tom víc zkazit nedá :). Já jsem litovala hodně věcí, teď šamponu od Ikove, vyhozených 20 eur, použitý je tak 3x a prostě mi nesedí... nevím, co s ním!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi do toho parfému půjdu. jsem ho do sebe stříkala pokaždé, když jsem procházela obchoďákem... a stýská se mi po něm. takže možná asi někdy se nechám přesvědčit.

      Vymazat
  4. Já drahou kosmetiku nenakupuji, takže nemůžu být ani moc naštvaná, pokud mi něco nesedne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak jako člověk může být naštvaný i na levnou kosmetiku....

      Vymazat
  5. V letošních nákupech nejvíc lituji toaletky Acorelle, která není za 5 minut téměř na těle ani oblečení cítit :( takže škoda vyhozené pětistovky a mé pátrání pokračuje dál...a dál sypkého pudru od Dr. Hauschky, který se mi usazuje v pórech (a to jsem si myslela, že skoro žádné nemám) ale veskrze se snažím skupovat vzorky a pak až plná balení, ale někdy je to fakt už otrava!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo... vzorky spoustu zklamání ušetří. i když i tam se občas nějaký ten špatný výběr stane.

      Vymazat
  6. Já si koupila rtěnku z kolekce Pure Reds. To sice není nějak extra drahý nákup a rtěnka je podle všeho docela fajn, až na to, že odstín v drogerii vypadal úplně jinak, než vypadá na mě a taky v tom asi hraje roli to, že nenosím červené rtěnky a že to byl takový ten záchvat ve smyslu "Chtěla bych nosit červenou rtěnku", ale vlastně ji nakonec nenosím. Tak asi tak...
    Jana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...